• Hímvessző bőrén belül kis duzzadt lila ércsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő !

         

        Olyan problémám van, hogy amikor hátrahúzom a péniszemen a bőrt, a makk alatt nem sokkal van egy kis ércsomó. Önmagában nem is lenne gond, hisz ahogy utána olvastam ez természetes dolog, de ez a csomó kicsit nagyobb, vagy ha nem is nagyobb, de feltűnőbb mint a többi, mivel feltűnően sötétebb alapállapotban is és egy kicsit jobban kitüremkedik, mint a többi. Ha húzom tovább a bőrt, akkor kisimul úgymond a csomó, tehát egy érről van szó, lehet is látni,hogy merre vezet, de csak ha simán hátra van húzva a bőr a péniszemen annyira, hogy a bőrredő eltűnjön és kisimuljon, akkor ez a kis ércsomó még tisztán kivehető.

        Ez Ön szerint betegség, vagy természetes jelenség és csak most lettem rá figyelmes? Tünettel nem jár, nem fáj, de amióta észrevettem nagyon foglalkoztat a dolog, nem szeretném, ha baj történne.

        Válaszát előre is köszönöm.
        Tisztelettel:K.József

        WEBBeteg szakértő válasza a hímvessző témában

        Tisztelt Kérdező!

        Aggodalomra semmi ok. A kisebb vénás tágulatok nem ritkák a hímvesszőn. Mivel nem okz semmilyen panaszt így nem is kell vele foglakozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-09 09:08:53; Megválaszolva: 2010. június 09., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?