• Bathmate + trib. terr.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Két kérdésem lenne. Nem szokványosak, de engem ezek érdekelnek: 1. A tribulus terrestris nevű természetes tesztoszteron fokozó kivonatnak - testépítő kiegészítő - van-e valamilyen káros hatása? 2. A Bathmate nevű "Víz Alapú Pénisznövelő" hydropumpának van-e mellékhatása, károsítja-e a péniszt, illetve tartós-e a hatása, azaz tényleg növeli-e a pénisz méretét? Válaszát, segítségét köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a mellékhatások témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Kérdéseire nem könnyű a válasz, hiszen egyik termékkel kapcsolatban sem ismertek olyan tudományos kutatások amelyeket nem a gyártó cég pénzelt volna.

        A természetes alapú tesztoszterontermelést fokozó szerrel, amíg szedi, és fiatal, addig nincs baj. A bajok akkor jönnek majd, amikor abbahagyja a szedését. Egy egészséges hormonális szabályozásba avatkozik bele, és valójában a hím nemi hormon termelő sejteket pörgeti túl huzamosabb ideig. Azok idővel kiégnek, vagy megszokják a túlstimulálást és amikor az megszűnik, működésük kórosan csökken.

        Emellett az emberi szervezetet egy egységben érdemes szemlélni, tehát egy ilyen behatás az egész szervezet működését átállítja az anyagcserétől az immunrendszerig. Ez azt jelenti, hogy sok külső behatással szemben az ilyen átállított szervezet a normálistól eltérően reagálhat.

        Természetesen az ilyen készítményeket drágán forgalmazó cégek erről nem tájékoztatnak, sőt tagadják.

        A vákumos pénisznövelők több fajtája ismert, de ezektől valódi méretnövekedés nem várható, csak átmeneti, hiszen a fütykös szövetei igen tágulékonyak. (bármit írnak, akik el akarják adni)

        Egy megjegyzést azért összegzésként engedjen meg: az emberi kapcsolatok valódi alapját képező értékek számokban és méretekben nem kifejezhetők.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-10 20:12:40; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: