• Bal herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tehát az van hogy a bal herémben tompa idegesitő "fájdalom", inkább kellemetlen érzés van 3 napja. 1szer már volt ilyen de magától elmúlt, bár akkor erősebb volt a rossz érzés.Pontosabban a bal herém tetején van egy dudor és az megnyomom fáj. Ez lenne a mellékhere? vagy teljesen más dudor? a bal herém körülbelül 2 éve érezhetően érzékenyebb a jobbnál.és a herém alatt egy ért megnyomok akkor elöjön erősebben ez az érzés.Tegnap megnyomtam és egész nap az alhasam bal oldalán szurt mozgásnál.Kérdésem ez mellékhere gyulladás? vagy egyéb? háziorvos látott a
        múltkori esetnél, de természetesen nem talált semmit:/ válaszát előre is köszönöm!17éves fiú

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Az első teendő az, hogy elmegy egy urológiai szakrendelésre kikéri egy orvos tanácsát, aki minden bizonnyal megvizsgálja és választ ad kérdéseire. Minden bizonytalan, herében, herezacskóban tapintott elváltozást haladéktalanul meg kell vizsgáltatni urológussal, kizárandó heretumor lehetőségét. Hozzá kell tennem, kevés olyan betegség létezik manapság melyet ilyen jó sikerrátval kezelnek. Az Ön esetében valószínűleg herevíszér állhat a panaszai hátterében ,de mindenképpen vizsgáltassa ki magát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-07 21:06:50; Megválaszolva: 2010. június 07., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?