• Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves férfi vaogyok!A péniszemben kb 1éve szúró,égő érzések jelentkeztek,mellette több idő kell a merevedés eléréséig és a formája is mintha merev állapotban vékonyabb és rövidebb lenne,plussz elvesztettem az elélvezés érzését is.Az elélvezés is görcsös robbanásszerű és nincs meg benne az érzés mintha el lenne zsibbadva teljesen úgy érzem!!Előzményekben:végbél tájogból visszamaradt sipolyom van ami még nem lett megműtve és jártam pszhiologiai kezelésre sexuális identitás zavar,és az emiatt fellépő depreesszió és szorongás miatt!A pszihológusnak is elmondtam ezekt az érzéseket a péniszemmel kapcsolatban de urológiai vizsgálatra küldött ahol nem találtak semmi rendelleneset de ez az érzés azóta is fönnáll és nem tom eldönteni hogy mi miatt lehet!!Szervi elváltozás vagy szorongás okozza,esetleg a visszamaradt sipoly!!Ebben kérném szives segítségüket tanácsaikat.Előre is köszönöm!!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Amennyiben járt urológiai vizsgálaton és ez a vizsgálat teljeskörű volt, nem hinném hogy komoly szervi elváltozás állhat a háttérben. A sipoly azonban azonkívül, hogy higiéniés problémákat okoz, mindenképpen kihat a lelki egészségére is, mely által újabb tüneteket produkálhat, melyeknek nem feltételnül van szervi alapjuk. Véleményem szerint a sipoly kérdését kell megoldani mihamarabb.


        Kérdés: 2010-06-07 20:55:19; Megválaszolva: 2010. június 07., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?