• Daganat a here és a mellékhere között

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr!

        Már egy éve is annak hogy a bal herém begyúladt (megdagadt érintésre fájt). Orvos nélkül szerettem volna megoldani, vizes ruhás borogatás stb amiket interneten olvastam, 1 hét alatt elmúlt a duzzanat és a tünet.

        Viszont azóta az a herém érzékenyebbnek tűnik, valamint ahol a herére és a mellékhere össze csatlakozik enyhébb csomót tapasztalok, mely nagyobb megterhelés illetve élvezés után enyhén fájó érzéseket kelt mind a herében mind pedig az alhas tájékán. Egyébb időszakokban pedig tünetmentes és el is felejtkezek róla.

        Érdekelne hogy esetleg a gyúladás krónikus lenne e és nem múlt el teljesen, vagy pedig viszér/ciszta lehet.

        Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a heregyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        A heregyulladás kezelése kizárólag orvosi feladat, a nem megfelelő kezelés a megtermékenyítő képességet veszélyezteti. A jelenleg tapasztalható kis elváltozás valóban lehet ciszta, de gyulladás maradványa is. Mindenképpen szükség lesz ultrahangos vizsgálatra, esetleg ondóvizsgálatra, ondótenyésztésre. Mielőbb  keressen fel urológust!


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-05-31 13:07:04; Megválaszolva: 2010. május 31., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?