• Ez lehet heresérv?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Szeretném a segítségüket kérni mert a páromnak néhány hete, de elmondása szerint már régóta a bal heréje alatt/mögött (nehéz eldönteni) duzzanatot érzek ami általában csak este jelentkezik mert reggelre mindíg eltűnik vagy visszahúzódik. Fájdalmat nem érez, tapintásra olyan minta apró kis göcsörtök lennének a zacskójában. Nem akar tudomást szerezni róla, orvoshoz nem tudom elvinni. Kérem segítsenek!Mit tegyek?Még azt is tapasztaltam mintha kevesebb ondó termelődne neki mint ami a megszokott.Várom mihamarabbi válaszukat.Előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a here témában

        Valószínűleg herevíszér (varikokele) lehet az elváltozás, de ennek pontos megítéléséhez szükség van egy vizsgálatra. Tippem az volna, hogy nőgyógyászati vizsgálat analógiájára, ami anőknél jó esetben évenként esedékes, próbálja meg párját rávenni egy ilyen vizsgálatra. Sokat nyerhetnek mind a ketten, de sokat lehet a veszíteni, ha esetleg komolyabb probléma áll a háttérben. A lényeg a türelem, tapasztalatból tudjuk, hogy a férfiak döntő többsége partnere unszolására megy el orvoshoz (sajnos mi még csak itt tartunk).


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-06-01 19:33:33; Megválaszolva: 2010. június 01., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?