• Vér a vizeletben (ERY érték)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Kérdésem az lenne, hogy mit jelent a vizeletből kimutatott ERY érték, melynek állítólag 0-10 között kéne lennie. Nekem tegnap 25-öt mértek, állítólag vér van a vizeletemben. Az összes többi érték normál és negatív lett, amit ilyenkor mérni szoktak. Utána néztem, hogy mitől lehet, menses, stb. Én pont középúton vagyok, tehát 2 hete volt meg és 2 hét múlva fog megjönni, azonkívül tudtommal nincsenek vese és hólyagproblémáim. C vitamint fogyasztok napi 500 mg-ot, úgy olvastam, hogy az is módosíthatja az értéket. Viszont ami miatt megijedtem egy picit, hogy 3 éve volt egy méhplasztikám CIN3 miatt. Azóta járok rákszűrésre, most lesz esedékes a következő éves szűrés. Félek, hogy esetleg kiújulhatott a méhemben valami kóros folyamat? Tudom, hogy ezt majd a rákszűrés eredménye fogja megmondani, de az egy hónap. Kérdésem az, hogy van-e okom aggodalomra, vagy ez azért még nem olyan magas érték? Egyébként most szúrták fel a fülem. Lehet, hogy attól van? Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a véres vizelet témában

        Kedves Hölgyem!

        A vér  vizeletben természetesen származhat a húgyutakból és a női nemi szervből is. Egy enyhe húgyúti fertőzés,. fizikai megerőltetés. húgyúti kövesség, bizonyos gyógyszerek szedése. A C-vitamin szedése biztos nem okozhatta, mert az inkább álnegatív eredményeket okoz, elfedve ezzel a bajt. Azt javaslom, hogy a most esedékes nőgyógyászati vizsgálaton számoljon be erről az eredményről, illetve érdemes lenne a vizsgálatot is megismételtetnie.



        Kérdés: 2010-05-20 09:52:52; Megválaszolva: 2010. május 20., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó