• Segítség! aggódunk.....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!
        Azzal a kéréssel fordulok önökhöz,hogy a párom (18éves, lány) már régóta "szenved" attól hogy sűrűn jön rá vizelési inger, és van mikor szakadozva jön ki a dolog, van mikor meg utána feszül a hólyagja és panaszkodik úgyérzi mintha tele lenne még mindig. Voltunk kórházban kivizsgáltatni,arra gyanakodtak hogy vmi pszihés dolog vagy vmi ér leszorítva van és ez okozza a panaszokat,ultrahangon is volt ott nem láttak különösebb eltérést,és urodynamiát akartak csinálni nála de a szülei nem engedték, mivel a párom még szűz.... Ma pedig mikor mentem hozzá, lázas volt (39,5°) és a gerince is fájt egészen a nyakáig,a bőre érzékenyebb volt és a hólyagja + a háta a vesetájékon is nagyon feszült. Nemtudom már mit tegyünk hová forduljunk segítségért. Helyileg kecskeméten lakunk,és az itteni kórházból nemjók a tapasztalataink mivel énis az urológián feküdtem bent... a kérdésem az lenne ön felé hogy mire gondol mi okozhatja ezeket a panaszokat?és mivel lehetne kideríteni ezeket a dolgokat,azzal a ténnyel szemben hogy még szűz??mert nőgyógyászati UH-vizsgálatot nem engedélyezték mivel érintetlen és milyen az hogy egy ilyen "géppel" veszíti el.....   És mit ajánl, hová forduljunk esetleg Szeged? vagy mivel próbálkozzunk mi tehet jót ilyenkor?? Voltaren tabletta enyhitete ma a lázát és a fájdalmait, jobban lett. Mi lehet a baj?
        Válaszát várom, és köszönöm szépen!
        Tisztelettel : egy aggódó fiú    Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a urológiai panasz témában

        Neurológiai kórkép merül fel bennem, hiszen fiatal nőbetegeknél vizelési panasz nagyon gyakran idegrendszeri eltérés miatt jelentkezik, amennyiben nincs ismert fejlődési rendellenessége. A vizeletrekedés csak tünet, a valódi baj okát nem a hólyag környékén és az urológiai szervekben kell keresniük. A pontos diagnózis felállításához MRI vizsgálatra is szükség lehet.  A következő a tanácsom, keressenek fel egy neurológiai szakrendelést mihamarabb.



        Kérdés: 2010-05-22 21:39:11; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?