• Forduljak-e még egyszer orvoshoz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         
         
        Tisztelt Dr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy pár hónapja egy csomót találtam a bal herémen és néha fáj az hasam  a herém és az ágyékom. Elmentem úrulógiára ott azt mondta hogy nem érez kóros elváltozást de azért csináltatunk egy ultrahangot. Ultrahangon sem találtak semmit sem elváltozást sem folyadékot a herémben de még mindig fáj ott ahol a fentiekben leírtam és érzem a csomót is. Mit csináljak? Menjek mégegyszer el orvoshoz? Kérem válaszoljon. Köszönöm
         

        WEBBeteg szakértő válasza a here témában

        Fontos elkülöníteni, hogy a csomó a herében vagy a mellékherében vagy a herezacskóban található. Meggyőződésem, hogy ha az ultrahang sem mutatott eltérést akkor  nem lehet nagy a baj.

        Bennem felmerül varicokele illetve lágyéksérv gyanúja is. Ezért amennyiben panaszt okoz, érdemes újra elmennie.  


        Kérdés: 2010-05-22 21:31:30; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?