• Nem múlt el és nagyon sürgős!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg!

        Korábban azzal a problémával fordultam Önökhöz, hogy a makkomon megjelent egy kb. 5 mm nagyságú ötszögletű, piros folt, amelyre a bőrgyógyász pimafucort- ot írt fel. A krém valamelyest segített, csökkent a nagysága és halványult is, de nem múlt el. Elmentem egy másik bőrgyógyászhoz, aki steroid és borax keverékéből készült kenőcsöt írt fel. Használtam 3 hétig, némi javulás történt, tovább csökkent a mérete és halványodott is, de nem múlt el tekjesen. Az orvos azt mondta, hogy ez ilyen, nehezen gyógyul, néha eltűnik, néha visszatér, de ha újból előjönne, akkor kenjem ezzel a kenőccsel ismét.A kérdésem az lenne, hogy mi lehet ez? Önök korábban azt írtak, hogy gyulladásra gyanakodnak, és ezt mondta a bőrgyógyászom is, illetve, hogy nehezen gyógyul. Mennyi időt vesz igénybe a teljes gyógyulás? Eltűnik e valaha ez a kis folt? Lehet e rák, mert azt olvastam, hogy a péniszráknak is ez a tünete.Nagyon fontos lenne, ha válaszolnának. Kell- e aggódnom, forduljak- e inkább urologushoz?

        Válaszukat előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz, bőrelváltozás témában

        Az érintett területből szövettani mintát lehet venni amennyiben Ön hozzájárul. Kérem keressen fele gy urológiai szakrendelést és egyzetessen orvosával, kérje ki a véleményét!



        Kérdés: 2010-05-22 21:26:29; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?