• privát

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy ! ! Azzal a problémával fordulok önhöz hogy orgazmus után 1-2 óráig apro csepppekben megmutatkozó "utófolyásom" van.Amely az orgazmust követő 1-2 órán keresztül anélkül hogy a nemiszervemhez érnék ugyanugy kijön lassacskán.A kérdésem hogy ez miért van illetve h ez természetes-e vagy rendellenesség? Előre is köszönöm szépen a válaszát. Tisztelettel: Barabás Attila

        WEBBeteg szakértő válasza a ejakuláció témában

         

        A kérdés az ,hogy ezenkívül van-e egyébb  panasza, illetve volt e óvszer nélküli bármilyen jellegű sexualis együttléte (ide értem oralis illetve analis kontaktust is) olyan partnerrel aki rizikót jelenthet (gyakorlatilag bárki).

        Amennyiben igen, úgy érdemes lenne egy húgycsőtenyésztést levenni. Ezt megteheti bármelyik STD zsakrendelésen (Bőrgyógyászat) illetve egyes -urológia szakrendléseken. 



        Kérdés: 2010-05-09 18:09:07; Megválaszolva: 2010. május 09., 18:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó