• Vesesüllyedés-hízás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr!!!!!

        Elöször is köszönöm válaszát megfogadom tanácsát  megkeresek egy vesegondozót és ellenőriztetem magam sürűbben.Kérdésem megint lenne az urológus azt mondta,hogy vesemedencegyulladásommal lett egy vesesüllyedésem,kérdeztem erre van-e valami gyógykezelés és azt mondta,hogy híznom kell.én 48kg vagyok sosem fogyókúráztam ilyen a testalkatom most nekiálltam hízókúrázni ami nem egyszerü szedem a bérescseppet ami jónak tűnik már elkeztem hízni.Kérdezem én tényleg ez a gyógymódja?????és mennyit kell felhíznom és visszaállhat a vesém????Hozzáteszem 156cm vagyok.Gondoltam 55kg-ra felhízok????Ez elég ????

        Köszönöm válaszát .

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Kérem, csatolja az előzményeket. Köszönjük.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-05-03 15:06:38; Megválaszolva: 2010. május 03., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?