• Két apró kis csomószerű valami van a péniszemen! Mi okozhatja ezt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nemrég műtöttek herevisszérrel és így 3 hét elteltével felfedeztem ezeket a kis mócsingokat amik bevallom őszintén nagyon aggasztanak! A péniszemen eddig kettőt találtam egyet a makkom alatti részen a másikat meg a pénisz közepénél a barlangos testeken. Amikor felhúzom a bőrt akkor szokott egy kissé fájni és olyan érzésem van mintha feszülne az a rész továbbá a pénisz gyöknél van pár véna ami szintén érzékeny és ugyanígy feszül persze ez utóbbiak csak akkor fájnak ha a péniszem merev állapotban van! Orvoshoz pedig azért nem mentem el mert egy hete voltam nála és semmi rendellenességet nem talált rajtam.

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrelváltozás, pénisz témában

        Ha egy hete járt orvosnál akkor miért nem említette neki, hogy ilyen jellegű panasz a van? A leglelkiismeteresebb orvos figyelmét is elkerülheti hasonló jellegű elváltozás, főleg ha a beteg nem említi.

        Tisztelettel,  javaslom keressen fel egy bőrgyógyászati szakrendelést vagy egy Urológiai szakrendelést és bátran mondja el panaszait. 


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-05-09 18:04:46; Megválaszolva: 2010. május 09., 18:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?