• retrogárd ejakulacio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot. Omnic Tocas és Cifloxin gyógyszereket irt az urológusom, krónikus prosztatitisz miatt. Elso nap mar jo hatasuk volt, de a 6odik napon reggel éreztem egy erős égető érzést a hugyutakban. Azon a napon lettem figyelmes, hogy magömléskor nem jelentkezett sperma a megszokott módon, hanem csak az érzés. Abbba kéné hagynom a gyógyszerek szedését? Hány százalék esélyem van hogy visszáll a magömlés a régi módba?köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a retrográd ejakuláció témában

        Az először említett gyógyszernek, pontosabban a hatóanyagnak, melyet tamsulosin-nak nevezünk lehet ilyen mellékhatása. A retrograd ejaculatio valójában teljesen ártalmatlan tünet, de mégis a férfiak számára, érthető módon, zavaró. Véleményem szerint keresse fel kezelőorvosát és beszéljék meg a lehetőségeket, a gyógyszer szedését szerintem folytatnia kellene addig is.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-04-30 14:22:23; Megválaszolva: 2010. április 30., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: