• Van esély?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjemnél olygozoospermiát diagnosztizáltak.Van esély spontán terhességre?(az egyik orvos azt mondta a férjemnek hogy "vak tölténnyel lövöldözik") Mennyibe kerül egy inszemináció? Illetve a férjemnek epilepsziája van , ez örökölhető?

        WEBBeteg szakértő válasza a meddőség témában

        Kedves Olvasónk!

        Az olygozoospermia azt jelenti, hogy kevesebb a spermában az érett, egészséges jól mozgó ivarsejt. Ennek mértékéről és a teendőkről részletes felvilágosítást az ondóvizsgálatot leletező andrológus ad és ha mesterséges megtermékenyítés szükséges, a megfelelő meddőségi centrumba irányítja Önöket. Javaslom, hogy hívják fel a meddőségi forróvonalat (06-30- 30-30-191), amelyen minden ezzel kapcsolatos kérdésre választ kapnak.
        - Az epilepsziáról a ami napig nem bizonyított, hogy öröklődő, de megfigyelték, hogy azokban a családokban gyakoribb az előfordulása, ahol már volt epilepsziás.

        Tisztelettel:  Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-10 09:10:28; Megválaszolva: 2011. július 29., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó