• Párkapcsolat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mitol van a korai magomles?

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Először is tisztázni kell, hogy kinek mit jelent a korai. Van aki azt gondolja, hogy egy óra után is korai. A valódi korai magömlés a merevedés létrejötte után nem sokkal, de a lényeg az, hogy a behatolás előtt létrejön. Azért kezdem ezzel, mert egy órás merevedésben töltött előjáték, orális szex után nem beszélhetünk korai magömlésről.

        A korai magömlés lelki eredetű zavar. Olyanoknál fordul elő elsősorban, akik alapvetően lelkileg érzékenyebbek, és olyan családban nőttek fel, vagy olyan munkahelyen dolgoznak, ahol számokban kifejezhető teljesítmény, a bizonyítás mindennapos központi elvárás. Az ilyen férfiaknál  a szex is egy teljesítmény, és a kapcsolatban megjelenik a szorongás, hogy ha nem teljesítenek az ágyban, akkor elhagyják őket. 

        Párkapcsolatok kezdetén átmenetileg egyébként is előfordulhat, de a kapcsolat elmélyülésével, teherbíróvá válásával elmúlik.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István urológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-06-10 09:14:43; Megválaszolva: 2011. július 29., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó