• Kisfiú fitymaletapadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ! Két fiam van. A nagyobbik most két és fél éves, még nem jött le teljesen a fitymáján a bőr. Kb. fél éve a Heim Pál Kórházban nagyon durván lehúzta az orvos, ahol sok fehér elhalt hámsejt kijött, de még mindig az egyik oldalt tapadt. Több, mint egy fél évig félt ezek után az összes orvostól. Van ennek gyengédebb módja is, vagy ez ilyen brutális? Hova lehetne még vinni? Másik kérdésem, hogy a kisebbik fiam 5 hónapos  múlt és a férjem szerint teljesen le van tapadva, szerinte elég furcsán. Ezzel mit lehet kezdeni, vagy alakul még, ne piszkálják? Sajnos egy hónap múlva megyünk a doktornőnkhöz, de most nagyon zavar. Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fityma teljesen 3 éves korra kell, hogy hátrajöjjön. Amennyiben van szűkület a fitymán és ez okozza a hátrahúzási nehézséget gyermeksebészeti szakrendelést érdemes felkeresni. Ha letapadások miatt nem jön hárta teljesen Önnek kell otthon tornáztatnia minden nap. A teljes hátrahúzást, ha nincs szűkület helyi érzéstelenítésben végzik, minimális fájdalommal. 5 hónapos gyemrkenek a tisztántartáson és a napi rendszeresen tornáztatáson kívül nincs egyéb teendő.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-04-17 19:06:23; Megválaszolva: 2010. április 17., 19:06

        Tudjon meg többet: fityma

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor ÚR! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 3 napja éjszaka a bal herém felett bizonyos helyzetekben fájdalmat éreztem. Nappal a fájdalom akkor jelentkezett ha az alsónadrágom szorosabban volt azon a helyen vagy érintésre e...
        Tisztelt Doktor Úr! 2014 júliusában prosztata-eltávolító műtétén estem át,a műtét után a PSA (az esetet megelőző 7,64-ről)2,45 lett.Ezért és a magas Gleason érték(4+5)miatt sugárkezelést írtak elő-amit meg is kaptam 25*1.8 Gy +15*1,8...
        Tisztelem! Megszeretném kérdezni mi történik a vesém kivétele után, szervezetem, hogy reagál vizelet hol távozik. Köszönet Beatrix
        Tisztelt Doktor ur/no! A peniszemen egy odemas duzzanat jelent meg a makk alatt teruleten, kezzel kitapintottam, hogy alatta vegig fut egy er ami erosen megkemenyedett, es enyhen beduzzadt. Fajni nem faj, viszont nem tul szep. Alkalmi nemi aktusom nem volt,...
        Nem értem részleteiben az STD tesztekhez használt minták szerepét és azt, hogy miben különbözhetnek az eltérő módon szolgáltatott minták alapján elvégzett tesztek eredményei. Szeretném megtudni, hogy az STD tesztek elvégzéséhez gyakran...
        Üdvözlöm 21 éves férfi vagyok nemi életet nem élek (Ostoba voltam hogy nem írtam előbb illetve hogy figyelmetlen voltam) Több éves problémám hogy a péniszem felületén néhol halványabb néhol erősebben látszódó fehér pöttyök jelentek...
        Üdvözletem!Az iránt érdeklődnék, hogy milyen belső szervek rendellenes működése okozhat égő,szúró érzést valamint görcsös érzést a has baloldali alsó részén (a köldök-től kb 20cmre egy vonalban azzal) ejakuláció közben.Sokszor van...
        Tisztelt Doktor Úr! Merevedés után a az hímivarsejtekkel,vér jött a nemi szervemből. Ez az első alkalom,nem fáj nem viszket,nincs vizelési nehézségeim.december 30-án volt vérvételem,és mérték a PSA értéket,és 0.53 értéket...
        Ureterkő (ball vese alatt, 9 mm átmérő) miatt ESWL kezelésen voltam 4 napja. Azóta kő, vagy homok még nem távozott, a vesegörcsök 2 napja megszűntek (kisebb szurkáló fájdalom néha jelentkezik a vesében, de hanyagolható), viszont fáj a...
        Lenne egy olyan nemű problémám hogy Szombaton este lefeküdtem egy majdnem ismeretlen lánnyal.És utána vasárnap este orálisan kielégített a barátnőm , de hétfőn arra lette figyelmes , hogy a makkomon kis piros pötyök jelentek meg . Nos azt nem...
        Tisztelt Doktor Úr! Hogyan kezelik azokat, akiknél a genoid laborvizsgálat Chlamydia trachomatis, Mycoplasma genitalium illetve Ureaplasma urealyticum jelenlétét mutatta ki? Mennyire valószínű, hogy ezek valamelyikének jelenléte krónikus...
        Üdvözletem. 5 napja végezték el rajtam a frenulum breve (RÖVID HÍMVESSZŐFÉK) műtétet. Az elmúlt pár napban folyamatos vizelési ingert tapasztalok, vagyis olyan mintha nagyon kéne pisilnem, ám vizelés után is ugyan úgy jelentkezik ez az...
        Jó napot! Érdeklődni szeretnék, hogy megduzzadt a bal herém nyomást is érzek benne. Mindig fekve ellenőriztem a heréimet hogy rendben vannak-e, de mint olvastam ezt nem így kellett volna hanem állva amikor a herék lógnak. És amikor így...
        Tisztelt Dr.úr 5 hónapja volt variocele mütétem,a mütét után az egyik herém teljesen elsorvadt.Ennek lehetnek következményei a libidómra? Potenciazavart okozhat e?A tesztoszteron termelés csökkenni fog e. Elöre is köszönöm
        Jo napot! Regota fennallo problemam van, a vegbelnyilas kornyeken es maganal a nyilasnal van 1-2 apro vagas szeru seb ami nem gyogyul. Kulonosebben nem tettem semmit ami kivalthatta talan regen kemenyebb szeklet urutes...Probaltam bekenni sebgyogyito...
        Ejakulátum alkalmával az ondó kilövelléskor csípős érzet, fájdalom keletkezik. Mi lehet az oka?
        Kedves Doktorúr, Szeretnék a magánrendelésén megjelenni de elötte volna egypár kérdésem hogy tisztába rakjam a dolgokat magamban . 2 éve volt egy herebiopsziám ahol megállapitották hogy a jobb oldalon sertoli cell only szindróma és...
        Kérdéssel fordulok Önhöz. Egy aggódó anyuka vagyok. Kisfiam hat és fél hónapos. Születésekor minden rendben volt a nemi szervével. Az utóbbi hónapokban viszont szinte csak a bőr látszik, olyan néha mintha nem is lenne neki fütyije.Ha húzom...
        Jóestét! Tisztelt doktor úr,szeretnék magához fordulni egy számomra fontos kérdéssel,ugyanis kissé aggaszt.Az elmúlt napban nemiszerven rúgtak és az egyik herém mintha kissé lejjebb lenne a másiknál,valamint könnyebben mozog a...
        Tisztelt Doktorúr! 2014 nyarán radicalis prostatectomiát végeztek rajtam. Ez azzal járt, hogy az ondózsinort elkötöték, vagy elvágták. Azt szeretném kérdezni,hogy van-e lehetőség arra,hogy az ondózsinórt bekössék a péniszbe,hogy a here...