• Pénisz gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rendben, esetleg próbálkozhatok természetes anyagokkal? Mint például kamilla tea borogatás  esetleg minimális etil alkohol hozzáadásával? Köszönöm. Tamás

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz, gombás fertőzés témában

        Kedves Tamás!

        A kamillás lemosás (hacsak nem allergiás rá) segíthet, de tényleg nem javaslok a pontos vizsgálat érdekében egyéb szert.

        Dr. Deli Tamás
        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-06 10:12:21; Megválaszolva: 2010. január 06., 10:12

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktorúr/doktornő! Körülbelül 2 hete kezdődő lágyék és néhai herefájdalom problémájával fordulok Önhöz. Két hete egy zenei fesztiválon kezdődött a fájdalom a bal oldalon. Hazaérve felkerestem a háziorvosom aki lágyéksérvre...
        15 éves vagyok, ma elmentem 30km-t kerékpározni, de kb. az utolsó 10 km-nél megfájdult a jobb herém, és ez az alhasomra is kisugárzott. Az utolsó 2km már borzasztó volt. Elmentem fürödni, kicsit jobb lett, aztán itthon a házban "gyalogoltam",...
        Tisztelt Doktor úr! Azt szeretném kérdezni hogy ezek a fehér foltok micsodák a péniszemen? A fitymán van körben felül. Nem fáj, kicsit érdes a tapintása. Hogy lehetne eltüntetni? És még azt szeretném kérdezni hogy, miért nem tudom...
        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Lassan két hónapja húzó, nyomó és néha égő érzést érzek a herezacskóban, ami általában az egyik oldalra (az egyik here tájékára) lokalizálódik és sokszor comb/lábzsibbadás is kíséri. Urológussal szinte...
        Kedves Doktor! Körülbelül 2 évvel ezelőtt, barátnőmtől elkaptam egy gombás fertőzést, ami kezelve lett, de, felhívták figyelmemet a betegság mellékhatása lehet fitymaszűkület. Ez az évek során többször is jelentkezett, de 3-4 nap alatt...
        Üdv! Az a helyzet, hogy a péniszemmel nem stimmel valami... ernyedt állapotban tökéletesen és teljesen hátra tudom húzni a fitymámat, de ez merev állapotban nem megy... nem hiányzik ez Egyetem elött... Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a...
        Jó napot! Tegnap volt az első edzés egy hosszú szünet után. Kötélmászáskor éreztem hogy a bal herémmel történt valami, de eleinte nem fájt, edzés utáni este viszont beduzzadt és érintésre fáj a bal herém. Mit tegyek? Elmúlik magától...
        Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdésem lenne, hogy miért vérzett a péniszem, mikor a barátnőm vaginájába helyeztem, illetve mennyire lehet ez súlyos? Lehetséges hogy csak felrepedt mert túl szűk volt a hely, és semmi más gond nincs?
        Tisztelt Doktor Úr! A páromat csaknem egy hónapja műtötték prosztatarákkal, laparoszkópos műtéti technikát alkalmazva. Az ondóhólyagot és a medencei nyirokcsomókat is eltávolították. A műtét úgymond sikerült, a szövettan szerint a...
        Tisztelt Dr. Úr. Olyan problémám van,hogy kb 2 hete immár másodszorra teljes körülmetélést végeztek rajtam. A problémám a következő. Műtét után pár napig néha fájt a hasam,de ez megszűnt. Ami továbbra is fenn áll az a gyakori...
        Tisztelt Doktor Nő / Úr! Én gyerek korom ota kontrolált 2 oldalu Vese policisztás vagyok. Bal oldalt mát eltávolitották a vesém. 1 honapja voltam korházban 1 hetet bent feküdtem mert fájt 5 napig a vesém és elmult. Kiderült a sok ciszta...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 hete volt a rövid fitymafék műtétem, és 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: 1. Az problémát jelenthet ha a műtét után hasonlóan feszül mint a műtét előtt? Helyre fog jönni? 2. Az urológus, aki kezelt biztosan...
        Jó napot! 1 hete chlamydiát diagnosztizáltak nálam. A kérdésem az lenne, hogy a kezelés ideje alatt lehet e nemi életet élni (óvszerrel) válaszát előre is köszönöm!
        A probléma (megpróbálom olyan röviden ahogy csak lehet): Körülbelül 1 évvel ezelőtt beütöttem a bal herém ami nagyon elkezdett fájni olyannyira hogy a sürgősségi osztályon kötöttem ki másnap. Felirtak rá antibiotikumot meg ultrahangot...
        T. Doktor Úr! Krónikus prosztatagyulladásom van erősen a herékbe sugárzó fájdalommal, már kb. 8 éve, hat hónapja van kezelve antibiotikumokkal. Azt szeretném kérdezni, hogy ha a baktérium-vizsgálat negatív, akkor miért az antibiotikum az...
        A párommal való együttlétet követő napokban fájdalmat érzek pisiléskor. Néha enyhébb, néha erősebb. Szeretném tanácsát kérni, Ön mit gondol, mi lehet a probléma? Az együttlét alatt fájdalmat nem érzek, nem is ''sért fel''...
        Bűzös az ondóm (döglött halszagú) és nem tudom, hogy az én koromban mi okozhatja, hisz nem dohányoztam soha nem ittam soha és nem létesítettem szexuális kapcsolatot senkivel. Mitől lehet bűzös az ondóm és mivel tudnám otthon...
        Tiszteletem! E coli találtak a spermogrammomban a határértéken, 3 szor vettek tőlem törletet a 1,5 hőnap alatt és még mindég pozitiv az eredményem.Antibiotikumot kaptam mind a 3 szor. Kell e védekezni addig még kinem gyógyulok ,mert babát...
        együttlét utáni másnap csípő, égető érzést éreztem pár órán keresztül, pisilés közben is, kevés vizelet volt, másnap ismét jelentkezett enyhébb formában a partner vizeletében nem találtak kóros elváltozást/nem rég volt...
        a Barátomnak a péniszén heg keletkezett aminek következtében elhajlik és igen érez szexuális vágyat.Jelenlet inejekciós kezelést kap de javulást nem tapasztalt még.Lehet e ezen a betegségen segíteni ha igen hogyan? A kezelést 10 alkalommal...