• Pénisz gomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rendben, esetleg próbálkozhatok természetes anyagokkal? Mint például kamilla tea borogatás  esetleg minimális etil alkohol hozzáadásával? Köszönöm. Tamás

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz, gombás fertőzés témában

        Kedves Tamás!

        A kamillás lemosás (hacsak nem allergiás rá) segíthet, de tényleg nem javaslok a pontos vizsgálat érdekében egyéb szert.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-06 10:12:21; Megválaszolva: 2010. január 06., 10:12

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 25 éves férfi vagyok, és pár napja vizelet vizsgálaton voltam. Az értékek a következők: Paraméterek Eredmény Referencia tartomány Fehérvérsejtek(/?l) negatív negatív Ketontestek(mg/dl) negatív...
        Tisztelt Dr. Papos István! Körülbelül egy éve a bal herém időnként felmegy, teljesen, a lágyékcsatornába, magától nem is mindig megy vissza, kézzel rá kell segíteni. Ez főként szexuális aktus, vagy hirtelen emelés során van. Ilyenkor,...
        Üdv. A nevem Dávid, 20 éves vagyok, a panaszom pedig a következő. Pár napja észrevettem, hogy a makkomon piros foltok jelentek meg, és apróbb pöttyök is. Fájdalmat egyáltalán nem érzek, csak néha egy picit viszket de nagyon hamar elmúlik,...
        Üdv.Olyan gondom lenne,hogy a péniszemen és a herezacskón sűrűn elhelyezkedő apró fehér pöttyök jöttek ki.Körülbelül 3-4 éve jelentek meg akkoriban még nem érdekelt nagyon,de most már egy kicsit félek,hogy valami komolyabb dolog...
        Jó napot! Kb.3 hete érzem,hogy a jobb herém megnagyobbodott és elég érzékeny is! Néha a spermámban barnás színü elváltozások vannak de nem mindíg! 3-as 4-es csigojáimban gerincsérvet diagnosztizáltak! Okozhatja-e a herenagyobbodásomat...
        Kedves Doktor Úr! Két évvel ezelőtt volt egy herecsavarodásom ( jobb here ), amit egy urológus szakorvos idejében észrevett és visszatekert. Műtétre nem került sor, de azóta a jobb lábam belső felén, illetve a talpam közepén néha enyhe...
        Tisztelt Doktor úr! 26-éves vagyok. Gyerekkori fitymaszűkülettel fordultam urológushoz, ő rögtön a körülmetélést javasolta. Tavaly augusztusban át is estem rajta. 3 hétig lábadoztam műtét után. Októberi kontroll vizsgálat után, az orvos...
        Tisztelt Doktor Úr! Öt évvel ezelőtt körülmetéltek, de az egyik érzéstelenítő injekció helye még mindig fáj. Mitől lehet ez? Van valamilyen megoldás a fájdalom megszüntetésére?
        jó napot olyan kérdésem lenne hogy 2 napja észre vettem hogy a péniszemen az ér be lilult hogy ez mitől lehet és hogy esetleg forduljak orvoshoz vele ?
        Tisztelt Doktor Úr! 22 éves fiú vagyok. Olyan problémám van, hogy mintha sokkal érzéketlenebb lenne a péniszem. Már két hete (pár nap kivételével) nehezebben merevedik a péniszem, azelőtt pedig minden kis dologtól már állt. Mostanában a...
        Tisztelt Doktor Nő, Doktorúr! Kérdésem urológiához és nemi betegséghez kapcsolódik. Kölcsönös orális aktustól lehet-e hugycsőgyulladással járó betegséget kapni (kizárólag szájon keresztül), ami 5 hónap után jelenne meg? Egy éve...
        A merevedes kozben elfeketedik a makkon... Mi okozhatja?
        Tisztelt doktor úr!A gyakori vizelési panaszommal fordulok önhöz,mert már nem tudom hogy mit csináljak.Sokat van vizelesi ingerem és kell is vizelnem és tudok is,viszont sürün ami nem jó.Az útobbi idöben már alhasi fájdalom és a nemszervebe is...
        T.Doktor úr ! Két napja a péniszem makkján olyan nem kellemes bizsergést érzek, mintha a véráramlást érezném,mintha lüktetne.Nem fáj,csak nagyon idegesítő
        Tisztelt Doktor Úr! Már háromszor kaptam Öntől választ. Újabb fejlemény Prosztata MR. Vélemény: TUR utáni állapot. Tu.prostatae, amely a morphológiát tekintve többgócú. Tokon túli terjedés, vesicula seminalis és rectumra történő...
        Kedves Dr. Úr! Kb. február elején tapasztaltam reggel ébredés után, hogy 1 csepp vér folt és mintha váladék folt lenne az alsónadrágomban. A második napon reggelén is volt egy csepp vér folt, de aztán ez megszűnt és csak a váladék...
        Kedves Doktor Úr! Arról érdeklődöm, hogy ha a vérvételnél a kreatinin szintem 102 és a GFR adatom 53 és az urológus azt mondta, hogy ez nem jelentős eltérés, nem kell vele foglalkozni, akkor megnyugodhatok, vagy forduljak másik orvoshoz. Hasi,...
        Üdvözlöm Dr. úr! 1 hete köröbelül sokat voltunk eggyütt a párommal, és azt vettem észre, hogy pár napja a fitymánon, a nyíláson van egy pici bub, ami nemrég elkezdett kicsit fájni, szúró érzés, vagy nem is tudom. Nem mindig érzem a...
        Tisztelt Dr. Úr! Három napja vízelési problémáim vannak, első nap szédültem, hányinger fejfájás és gyakori vizelés mellett csíp és alvad vér darabok vagy vérrel együtt. Algoflex ibuprofén tablettát szedtem, teát iszom, étvágyam nincs....
        2/2 2015. január Hólyagtükrözés:sipoly a hüvely végén/orvos áttud nyulni az ujjával a hókyagba/ Mit mondanak? Annyira rosszak a szöveteim a sugártól /hűvelyem végén a szövet vékony és kemény/ hogy nem gyógyulnak. Összevarják és...