• Szex utáni hámsérülés a hímvesszőn

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Egy egyáltalán nem erőteljes, gyors szex után a hímvesszőmön hámsérülés következett,minek tudható ez be? Szex közben se éreztem semmit, a nedvességgel se volt baj,nem tudom mi lehet a gond. Enyhén fáj, Neogranormonnal kentem be, ez jó?

        Köszönöm válaszát előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a hámsérülés, pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!
        A gyors szex oltárán feláldozott kis hámsérülések nem ritkák. Oka lehet a vehemenciában bármi, ami olyankor mellékes szempont. Baj nem történt, a Neogranormon jó rá.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-12-31 20:33:32; Megválaszolva: 2009. december 31., 20:33

        Tudjon meg többet: hámsérülés, pénisz
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr. Papos! Egy éve egy szerencsétlen varicocele műtét következtében elvesztettem a bal herémet, ez csak jóval a műtét után derült ki, állítólag véletlenül elkötötték az artériát műtét közben, azóta lassan zsugorodik, mára...
        Tisztelt Cím! Egy erős megfázás/influenza során 7 napos/darabos antibiotikum kezelést kaptam. A betegség alatt egyik önkielégítés során vettem észre, hogy makkom kiszáradt, "darabos" lett, fitymám összeszükült. Pár nap után a szárazság...
        Tisztelt Szakértő! 30 éves férfi vagyok, a következő problémával fordulok önhöz: Tüneteim több mint egy hónapja jelentkeztek. Fájdalom a herezacskó jobb oldalán, ami folyamatosan sugárzik ki a jobb combba, néha az alhas jobboldali részére...