• Véres ondó - Mitől alakul ki?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elég kellemetlen problémám van. Tegnap észre vettem, hogy az ondóm véres. Természetesen ma azonnal bementem időpontot kérni az urológiára, de ott november 25. előtt nem kaptam időpontot, ezért is fordulok most itt segítségért.

        Barátnőmmel egy hét után találkoztam, péntek este. Szombat késő délutánig együtt voltunk, elég sokszor, 10-12 alkalommal, elég sűrűn, kevés szünetet tartva az aktusok között. Az utolsó előttinél feltűnt már egy két apróbb vércsepp, de úgy gondoltuk, hogy ez barátnőmtől származik, mivel a menstruációja előtt szokott nála jelentkezni kisebb elő vérzés. Szombat este, mikor már egyedül voltam, akkor lettem figyelmes, hogy az alsóneműm is véres pár pontban. Vizeletem egyáltalán nem volt véres, így másnap reggel megbizonyosodtam (önkielégítéssel) hogy az ondóm véres. Rózsaszínes színű egészen pontosan. Elváltozás nem tapasztalok, nincsenek a heréim megduzzadva, minden olyan, mint régen. Nem érzek semmi változást, merevedési gondjaim sincsenek. Csupán ez az egyetlen gondom van, hogy véres az ondóm.

        A kérdésem természetesen többek közt az, hogy csak a sűrű aktusok okozták ezt a problémát, és idővel ez magától helyre áll? Óvszer nélkül voltunk együtt barátnőmmel, szed fogamzásgátlót 2 hónapja, őt mennyiben érinti ez a dolog? Urológusnál milyen fajta vizsgálatokra számíthatok? Prosztata gyulladás mennyire lehetséges? (Fórumokon olvastam, hogy akár az is lehet, prosztata rák, here rák, vagy csak gyulladás)

        Várom mielőbbi, remélhetőleg nyugtató válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a véres ondó témában

        Nincs oka aggodalomra. A vér megjelenését az ondóban leggyakrabban az ondóhólyag gyulladása okozza a panaszt, az urológián a húgycsőből fognak mintát venni, ezt tenyésztésre küldik. Mielőbb keressen fel urológust!

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos



        Kérdés: 2009-10-20 13:00:27; Megválaszolva: 2009. október 20., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: