• Péniszvérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! A problémám a követkző lenne: kb.11 perce maszturbálok (enyhe fájdalmat éreztem, de ez még bőven belefért a kellemes kategóriába), mikor észreveszem, hogy a makkom a pénisz szárához csatlakozásánál valami piros van. Megfogtam, a kezem is piros lett. Vér volt. Kimentem a fürdőbe, hogy megnézzem közelebbről. Ott, a csatlakozáshoz közel egy kis lyuk, felszakadás volt. Majdnem elájultam. Most, hogy a fitymám eltakarja a makkot, nem látszik a vér, de ott van alatta az a felszakadás meg vér körülötte. Azért fordultam Önhöz mert a szüleimhez mégse mehetek oda (pláne éjféltájt), hogy vérzik a makkom. Mit tegyek? Mennyire súlyos ez? Vagy ez teljesen normális, mindenkivel előfordul, csak nem beszélnek róla? Kéne hideg vizet öntenem rá? Elnézést kérek a zavarásért és ha lehetne kérnem szeretnék mielöbbi választ kapni, mert enyhe fájdalmat is érzek ott és majd elájulok a félelemtől. 18 éves fiú

        WEBBeteg szakértő válasza a hímvessző fájdalma témában

        Tisztelt Olvasónk!
            Leírása alpján, feltehetően a fitymát a makkhoz alul rögzítő fék (un.frenulum) születetten rövidebb. Merevedéskor feszül, majd az egyik első szerelmi aktusnál, vagy önkielégítéskor berepedhet. Ijesztően vérzik, de komoly gondot nem jelent, a vérzés pár perces leszorítással magától szűnik. Javaslom, hogy a gyógyszertárban recept nélkül kapható Neogranormon kenőccsel kenje be, az nyugtatja, hámosítja. Emellett keressen fel egy urológust, aki ha szükséges, majd egy kis helyi érzéstelenítésben végezhető műtéttel a rövid féket teljesen bemetszi.

        Tisztelettel: Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-29 13:21:42; Megválaszolva: 2011. július 29., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó