• Urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        1 hónapja voltam hasi ultrahangon, ahol 5mm-es követ találtak a jobb vesém alsó kehelycsoportjában. Akkor voltam vizelet vizsgálaton is, és a vizelet üledék vizsgálat a következő lett:6-8 fvs. bakt., nitrit próba: pozitiv.

        Az urológián azt mondta az orvos, hogy a kővet majd szétzúzzák. A vizelet eredményemre pedig azt mondta hogy nem kell vele foglalkozni mert teljesen jó.

        A panaszom csak annyi hogy mindkét vesémben de legtöbbször a jobb vesémben érzek erős lüktetés szerű fájdalmat, a derekam is szokott fájni és az alhasam is, de gyulladást nem találtak a szervezetemben. Most egy hete voltam megint vérvételen a nőgyógyászat által és a vizeletüledék vizsgálat szinte ugyanaz lett: 4-5 fvs., nitrit próba pozitiv lett.

        Lehet hogy én tudom roszzul, de úgy hallottam hogy akinek baktérium van a vizeletében, annak a vizeletét elküldik tenyésztésre és a megfelelő antibiotikumot irják fel.

        Az én vizelet eredményemmel miért nem foglalkoznak? Amit találtak benne az tényleg semmi?

        A vesekőzúzás fájdalmas lesz? Fogok érezni valamit?

        Előre is köszönöm válaszát!

        Üdvözlettel: Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a vesekő témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Valóban, ahogy az urológus kolléga mondta, úgy igaz.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus



        Kérdés: 2009-09-02 08:13:55; Megválaszolva: 2009. szeptember 02., 08:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! Egy olyan problémával szeretnék Önhöz fordulni ami lehet kicsit kellemetlen de még is beszélnem kell róla. A helyzet az, hogy 21 éves vagyok és körülbelül 7 éves korom óta végzek önkielégítést napi átlag háromszor. Ezt 3...
        Üdvözlöm! Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy kb.6 évvel ezelőtt orvosi vazelint fecskendeztünk a péniszembe a bőr alá felforrósítva 5ml.-t és most 3 db.csomó alakult ki,nem fáj és a bőr felszínén sincs semmiféle elváltozás....
        Van egy új párkapcsolatok és kínosan érint a dolog, az erekciom rövid ideig tart sok esetben, streszes az életem de próbálok nyugott lenni és szeretnek segítséget kérni, mert most több készítményt ki próbálok segít e. A héten keztem el...
        Tisztelt doktor! A kisfiamnak vesemedence tagulata van. Ami már magzati korban megvolt a 17+6 hetes ultrahangon baloldali 7.8mm a jobb 4.6mm volt a következö kontroll nálam visszament bal oldalon 4 jobb oldalon 3mm pyelont láttak. Aztán magas...
        Tisztelt Doktor Úr! A lineáris lökéshullám terápia után szeretném a véleményét kikérni. Merevedési zavarom van, voltam már urológusnál, szedtem Clostilbegyt, Cialis 5mg-t naponta, silderecet, de igazán egyik sem volt hatásos, igaz a...
        Üdv! Szeretnem megkerdezni hogy a penisz merete fugg e a tesztoszteron szinttol, ugyanis 17eves vagyok es ugy erzem hogy a serdulesem nem teljes, nem erzem azt mint ha annyira ferfiasodnék, ez alatt inkabb arra gondolnek hogy nem annyira szorosodtem (foleg...
        Tisztelt Doktor Úr! 2017.10.18.-an megműtöttek húgycső szűkület miatt, meatotomia volt, műtét után ugye egyből katéterre kerültem ezt 10.24 . én eltávolították, kérdésem az lenne hogy ezután mennyi ideig kell pihenni ? olvastam hogy...
        A péniszemben vasárnap óta vagyis már 4 napja erős fájdalmat érzek mikor merev állapotba kerül. Először a pénisz tövében éreztem majd ma reggel óta az egész peniszemben igaz már tompábban. Lankadt állapotban néha érzem. Arra...