• Pihenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni,hogy a férjemnek mitől fájhatnak a heréi amikor lefekszik.Nospat,rovatinexet, algopirint vesz be, a kamilla teát is iszik mindennap. Az urulogus nem tudja,hogy ez mitől lehet. Okozhatja-e az esetleg,hogy időnként székrekedése van és az aranyere bevérzik ?

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A székrekedés okozhat a gáttájékról a herékbe sugárzó fájdalmat. Amennyiben urológus a heréket megvizsgálta, és kóros eltérést ultraganggal sem látott, a háttérben állhat még elhúzódó enyhe prosztatagyulladás is. A férje lehetőleg kerülje a hosszútávú ülést, kerékpározást, alkohol- és az erősen fűszeres ételek fogyasztását.

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-19 13:42:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?