• Összement?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! 49 éves nős férfi vagyok. A problémánk a péniszem méretének csökkenése.Van ugyan merevedésem, elég sokáig is tart, de nem olyan, mint pár éve. Konkrétan: régebben ha merevedésem volt, a fityma magától lecsúszott a makkról, az egész pénisz merev volt, rajta feszes a bőr. Most azonban merevedéskor a bőr le sem jön, ha lehúzom , redős marad és a pénisz mérete is rövid, 9-10 cm, mintha a többi része a hasba húzódna vissza. Ernyedt állapotban már csak a makk van kint a bőrrel. Ezt már könyveljem el a kornak? Ráadásul nem tudunk teljes értékű házaséletet élni, mert ezzel a kis mérettel nem tudom a párom kielégíteni, ami régebben nem volt probléma. Mit tanácsol? Köszönettel várjuk válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az első fontos kérdés, ami felmerül a panaszai alapján, hogy történt-e testsúlyváltozás (elsősorban növekedés) az elmúlt időszakban? Ha igen, érdemes az eredeti állapothoz közeli testtömeget visszanyerni. Ha ez kizárható, vizsgálják meg, változott-e valami a szexuális szokásaikban, teremtsenek nyugodt környezetet a nemi együttlét idejére. 49 évesen érdemes egy akár háziorvosi kivizsgálást ejteni a cukorbetegség és magas vérnyomás irányába, valamit egy urológiai szűrésen részt venni.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Benyó Mátyás


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-12 10:29:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?