• Prosztata gyulladas?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor UR! 23 eves fiu vagyok. Epp kilabaloban egy tüszös torokgyulladasbol...tegnap reggel arra ebredtem hogy enyhe szurast erzek az anus es a himvesszö közötti reszen..illetve feszülö erzest a hugyholyag környeken. Vizeleskor nem faj es nem csip azonban ha megfeszitem a hasam illetve szeklet üriteskor tompa fajdalmat erzek es nehezkes...Erdeklödnek h ez lehet e egy prosztata gyulladas esetleg felfazas következteben? vagy inkabb hugyholyag gyulladas? segitseget elöre is köszönöm: Andras

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztatagyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

         Panaszai alapján valószínűbb a prosztatagyulladás jelenléte. Fogyasszon bőségesen folyadékot (tea, gyümölcslé, víz). Kerülje a fűszeres ételek, alkohol fogyasztását, kerékpározást és a hosszú távú ülést. Amennyiben a panaszai erősödnek, vagy továbbra is fennállnak, urológiai vizsgálat javasolt.

         

        Dr. Benyó Mátyás

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-14 09:50:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 08:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Néhány hónapja voltam vérvételen, ahol hormonszintet is nézettem. Szeretném megkérdezni Önt az eredményről: FSH: 3,2 IU/l LH: 4,0 IU/l Ösztradiol: 130,5 pmol/l Prolaktin: 179 mIU/l TSH: 1,39 mIU/l Totál tesztoszteron:...
        Tisztel Doktor úr! 31 éves férfi vagyok és azzal a problémával fordulok önhöz hogy nagyon lecsökkent a nemi vágyam.Másfél éve kezdtem érezni és folyamatosan csökken.Napközben szinte sose jut eszembe a sex, reggeli merevedés nincs vagy csak...
        Ez normális, hogy így néz ki a hugycsőnyílásom? Olyan fura

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó