• Sumetrolim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Szertném megkérdezni,hogyha nem múlik a gyakori vizelési ingerem a Sumetrolim gyógyszer hatására,akkor mi a teendőm? A nőgyógyászom azt mondta,hogy 5 nap múlva jobb lesz,de még nem vettem észre semmi változást(ma van az ötödik nap). Még 5 napra való gyógyszerem van,egy 10 napos kúra.Ha nem múlik menjek vissza az orvosomhoz? Várom válaszát,tisztelettel:Ditte.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyakori vizelés témában

        Kedves Ditte!

        Lehetséges, hogy panaszaira más antibiotikumot kellene szednie, de várja meg az előírt 10 napot, nem lehet megszakítani a kezelést, remélhetőleg hamarosan jobban lesz.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 10:03:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?