• Húgycső,-hólyag bakteriális fertőzése?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő!

        21 éves egészséges fiatal nő vagyok. A mai nap folyamán kaptam meg a teljes laborvizsgálatom eredményét és a vizeletvizsgálat az alábbiakat mutatja:

        Vizelet üledék

        Fehérvérsejt 4

        Hámsejt 63 +

        Vörösvértest 5

        Cilinder 0

        Baktérium 3678 +

        Gomba 0

        Kristály 6

        A magas baktériumszám valószínű bakteriális fertőzésre utal, de a hámsejtek száma miért ennyire magas?Van valami köze a kettőnek egymáshoz?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Tisztelt Olvasónk!

          Az alábbi lelet, ha spontán és nem katéterrel vett vizeletből készült csak annyit mutat, hogy a vizeletbe hüvelyváladék is maszatolódott, vagyis hamis. A bakteriális hólyaggyulladás olyan heves tünetekkel jár, hogy azt tudná. Érdemes felkeresni egy olyan urológiai szakrendelést, ahol katéterrel vesznek vizeletet.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 09:28:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Mi az összefüggés a cukorbetegség és a szívbetegségek között?
        Tudj meg többet az ekcéma tüneteiről, kezelésének módjáról és megelőzéséről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó