• Korai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         

         

        Tisztelt Dr. Úr!

        A következő kérdéssel fordulok Önhöz. A korai magömlésnek lehetnek e fizikai okai, vagy pusztán lelki, "nem bízom magamban" eredetű.

        Kicsit konkrétabban. Nem tudom, mi a normális, de én úgy érzem, a fékem kifejezetten szoros. Nincs fitymaszűkületem, de erektált állapotban ha a fitymát teljesen lehúzom, a fej a fék által előrehajlik, és mivel ez elég érzékeny rész, én arra gondoltam, talán ez is közrejátszik benne.

        ha igen, mit lehet tenni ezesetben?

         

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Kedves Kérdező!

        Sokkal jellemzőbb, hogy lelki okok találhatók a korai magömlés hátterében. Persze lehet szervi eltérés is pl. gyulladás vagy idegrendszeri ok. De ez sokkal ritkább. De az alábbi linken bővebben is olvashat a témáról.

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/1591/a-korai-magomles---okok-es-technikak

        Ha rövid a fitymaféke urológiai szakrendelést kellene felkeresnie. Tudnak segíteni a problémáján.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 13:44:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 18:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?