• Húgyhólyag gombásodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr !

        37 éves nő vagyok ,akinek a gombák keserítik meg az életét.2007 szept.-ben hólyagtükrözéssel megállapították a gombát Írt az orvosom félévig heti1x ,majd heti 2x 150mg Nofungot.Amit 2009 januárig szedtem(jött a világválság....drága gyógyszer)A napokban kb 10 szem Strepsils-t vettem be,amikor újra viszketett a húgycsőnyílásom,akkor olvastam el hogy antibiotikumot szopogattam.Nem voltam még vissza controllon .

        3-4 évvel ezelőtt, ettem friss élesztőt naponta,és párhuzamosan ittam salaktalanító teát.Közre játszhatott  a gombák elszaporodásában vagy csak a hosszú ideig szedett fogamzásgátló a hibás ?Félek hogy soha nem gyógyulok meg.Van a gyógyszeres kezelésen kívül más alternatívája a teljes gyógyulásnak?6 hónapig szigorú diétát tartottam ,semmi cukor ,fehérliszt,kevés szénhidrát...!A mai napig nemeszek élesztőset.(ecet,tejföl,majonéz....)

        válaszát előre is köszönöm! 

        WEBBeteg szakértő válasza a csípő vizelet témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Sajnos a kontrollvizsgálatot nem tudja elkerülni. Az adekvát terápiához elengedhetetlen a vizsgálat. Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, és ha ő beutalja, egy urológust.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-03 10:24:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 21., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: