• Tisztelt dr nö /úr!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fáj mostanában a nemi szervem .Föleg szex és vizelés után .nem tudom mi lehet az oka.milyen orvoshoz kéne menem .?

        Tiszteletel:norbi

        WEBBeteg szakértő válasza a csípő vizelet témában

        Kedves Kérdező!

        A leírása alapján úgy gondolom hogy panaszainak hátterében valamilyen fertőzés állhat. A fertőzés lehet nemi úton terjedő betegség amelyek közül fiatalok körében leggyakoribb a Chlamydia fertőzés igaz, ritka hogy, férfiakban tünetet okoz de, előfordul. A panaszainak hátterében akár húgyúti fertőzés is állhat, ami férfiak esetén szintén ritkán fordul elő és amennyiben ez áll fenn akkor további kivizsgálást igényel. Elsősorban szükségesnek tartanám vizelet vizsgálatot, valamint urológus segítségével akár olyan speciális vizsgálatot mely során kimutatható esetleges nemi úton terjedő betegség.

        Üdvözlettel,

        Dr. Kocsis Erika

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 20:07:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 07:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?