• Balanoposthitis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        38 éves vagyok, és 3 hónapja kínlódom balanoposthitissel - legalábbis akkor ezt diagnosztizálták. Fontos, hogy nem köthető semmihez a kialakulása: sem tisztálkodás hiánya, sem partnerváltás. (Sőt, azt megelőzően 2-3 hónappal sem volt partnerem, és azóta sem - így nincs kedvem ismerkedni)

        Jártam bőrgyógyógyászaton, urológián, kaptam Pimafucortot, Zanocint, Canestent, és nyugtatókrémeket. Átmenetileg csökkentették a panaszokat, de teljesen nem szüntették meg. Szűrtek hiv-re, szifiliszre, kenetet vettek a makkról sem gomba, sem baktérium nem tenyészett ki. Vér, vizelet negatív - még a cukor sem magas. A visszatérő tünetek a legváltozatosabbak: hámló makk, ráncosodó kiszáradt bőre, valamikor élénkpiros foltok, máskor sápadt csontszínű, és szinte állandó fitymagyulladás. Mintha kicsit szűkebb is lenne (kezdődő szűkület?), és kiszáradt koronaárok makkfelszín is tapasztalható. Érzékeny, néha viszket, időnként fáj.
        Egyéb panaszom nincs - ez is bőven elég....

        Nem szeretném, ha súlyosbodna a tünetegyüttes, kérem segítségüket, kihez forduljak, mit próbáljak meg!

        Válaszukat tisztelettel megköszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hámló pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Nem ritka panasz az Öné. Egyenlőre kamillás öblögetést javaslok, de ha nem javul érdemes ismételten urológushoz fordulni. 

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 20:24:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 12:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: