• Nemi élet!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        20 éves fiú vagyok, és két kérdésem is lenne! 1. A fitymafékemen (egy másik oldalon olvastam a nevét) van egy apró sérülés! Szüneteltettük egy kicsit a szexuális életünk, hátha begyógyul, de sérülékenyebb lett, és közösülésnél néha előfordul (bár ritkán) hogy felsérül, és fáj! Begyógyul teljesen ha hoszabb ideig várunk, vagy forduljak vele orvoshoz? Az orvos egyáltalán tud vele kezdeni valamit? 2. Csak a közösülés végén használunk óvszert a párommal! Előfordul hogy egy nap többször is megkívánjuk egymást, de eddig vártunk másnapig, hogy az elsőből biztosan ne maradjanak élő spermiumok! Mennyi időnek kell eltelnie hogy egy nap többször is szeretkezhessünk? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Kedves 20 éves fiatalember!

        A fitymaféket, ha időnként megsérül szeretkezés közben, érdemes megmutatnia urológusnak, aki kis helyi érzéstelenítésben bemetszi a féket. A seb 1 hét alatt gyógyul. Utána nem lesz vele gondja.

        Alaposan mossa meg a nemiszervét aktus után, és akkor nem kell aggódni a nemkívánt terhesség miatt. 

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 09:10:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: