• Alhasi szúrós fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur, Doktorno,

        Ket napja kisse megfaztam, kohogok es ma reggel arra ebredtem, hogy az alhas tajekan tobbszor szuros fajdalmat ereztem. A hugyholyag kornyeken lehet ez, de csak feltetelezem... Most is ha ulok, es utana felallok, erzem a szurast, vagy ha kinyomom a hasam, nagy levegot veszek, akkor is szur. Tobbszor volt ma vizeletem, de eleinte sargas, most viszont mar szintelen inkabb. Rogton vizeles utan nem erzem a szuros fajdalmat egy darabig, de kesobb ez ujra jelentkezik... Akkor is szur altalaban, ha kohogok...

        Mi lehet a gond? Most szombat van, de leghamarabb ugye csak hetfon tudok orvoshoz menni...

        Segitseguket elore is koszonom!

        Udvozlettel : Marton

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Márton!

        Vizsgálat nélkül pontosan nem lehet megmondani, hogy a szúrós fájdalom mitől lehet. Egy általanos vizeletvizsgálat és ultrahang kellene, ami kimutatja, ha gyulladás van a húgyuti rendszerben. Valószínűleg antibiotikus kezelésre lesz szükség. 

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 23:04:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: