• Herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nö! 23 éves fiatalember vagyok kb 3 hete a munkahelyemen hirtelen herefájdalom tört rám pontosabban csak a jobb herém fájt ez addig tartott mig le nem pihentem másnap ugyan csak ez a tünet jelentkezett harmad napra egy kicsit enyhült a fájdalom és ekkor elkezdtem szedni egy fajta antibiotikumot ez 2 hétig tartott. Többször is átvizsgáltam magam de semmi változást nem észleltem,azt még hozzá kell tennem,hogy nehéz fizikai munkát végzek,nagyon sokat emelgetek és még azt is hozzá tenném,hogy a tünetek jelentkezése elött 2 nappal nagyon átfázodtam,érdekelne hogy lehet-e összefüggés a fent emlitett és a herefájdalmam közt.Mára már eltelt vagy négy hét de még mindig érzek egy kis zsibbogást,nyomást,enyhe nyilalást néha-néha. Szakértelmét szeretném kérni. Tisztelettel DÉNES

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A tompa herefájdalom, illetve herébe sugárzó fájdalom hátterében legtöbbször fizikai túlterhelés, húzódás áll.  Amennyiben a herék tapintásra nem gyanúsak, vagy érzékenyek, nincs teendő, a panasz spontán szűnik, csak eltarthat akár több hétig.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-20 11:04:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: