• Fitymafék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!

        Érdeklődni szeretnék hogy rövid-e a fitymafékem ha a következő a helyzet a péniszemmel. Ha nem merev tökéletesen kisimul a fityma a makkom alatt, ha merev akkor a fityma a makk alatt úgy egy cnetivel megáll, és ha meghúzom lefelé akkor fehér színü lesz a fék. A makkot csak nagyon kis mértékben húzza le, vagy még annyira se, nem tudom hogy mennyi a természetes. Fájdalmat nem érzek

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az ön leírása alapján fékje kissé rövid. Keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol vizsgálattal egyértelműen eldönthető, hogy van-e teendő.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-20 13:03:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: