• Borsonyi kidudorodás a hímvesszőn

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Pár napja egy borsonyi kidudorodást vettem észre a péniszemen.Semmiféle fájdalommal nem jár.Körülbelül a felénél helyezkedik el.Első alkalomnál mikor probáltam kitapintani eltünt és másnap újra elő jött.Bőr alatt helyezkedik el. Mérete változó, van mikor észre sem venni de van mikor egy kisebb borsonyi kidudorodás formájában jelentkezik. Válaszát Előre is Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a kidudorodás, hímvessző témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Az Ön által leírt elváltozás lehet egy érgyulladás, amikor egy véna fala keményedik meg , vagy egy faggyúmirigy illetve szőrtüsző. Javaslom, hogy amikor a dudor tapintható, keressen fel egy urológiai szakrendelést.

         

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 16:42:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: