• Férfibaj.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel. Elsődleges kérdésem,ill. feltételezésem.Olvasatom szerint,hereviszér tulajdonosa lettem.Kb.2 éve éreztem elősször heretáji érzékenységet,ill.belenyilalást.Olvastam róla nagyvonalakba,hogy miképp lehet gyógyítani.Körülbellül 10 éve vannak gondjaim a potenciámmal.Sajnos már szinte csak pirulával megy az aktus.Szeretném megtudni,hogy a here viszérnek van e potenciára gyakorolt hatása ill.a probléma elhúzása járhat e komolyabb egézségkárosító hatással. Lehet e viszér kiváltó ok a potencia javítás érdekében pénisz elszorító gumi használata.Régebben huzamossabb ideig alkalmaztam e módszert kétségbe esésemben.S e használata után éreztem elősször a heretályi fájdalmat. Várom mihamarabbi válaszát.Köszönettel.Optima

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Herevisszér tágulat nem okoz merevedési zavart.
        Hosszú távon a kitágult visszerek melegítik a herét és  ez ronthatja az ondósejtek termelését.
        Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 22:21:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: