• Felfázás!?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Már egy hete,hogy úgy érzem,hogy fel lennék fázva.Nagyon gyakran kell mennem pisilni.Mit tudna ajánlani,mit szedjek amit patikában is megtudok venni.A cickafarkfű teát iszom,de attól még sűrűbben kell mennem pisilni.Fájdalmaim nincsenek.Válaszát nagyon várom!Tisztelettel:Ditte.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Tisztelt Olvasónk!


                Annak eldöntése, hogy panaszai hátterében urológiai, vagy nőgyógyászati ok áll-e, csak  vizelet labor, ill. ultrahang vizsgálattal dönthető el. Emellett panaszai lehetnek olyan okból is, amire nem az antibiotikum a megoldás. Antibiotikumot nem lehet recept nélkül kapni, és szedése vizsgálat nélkül nem is javasolt. Bátran keressen fel egy urológiai szakrendelést.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 10:41:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: