• Fityma probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Jelenleg 17 éves vagyok de ez a problámám már régebb óta fenn áll. A fitymámat egy bőrke, egy "húr" lefelé húzza, sok helyzetben kényelmetlen... A bört teljesen könnyen le lehet húzni róla tehát nem fitymaszűkület amennyire én tudom de álló helyzetben rendkívül kényelmetlen. Ilyenkor mi a teendő? Mit tudnak vele csinálni és mennyire komoly probléma ez?

        Előre is köszönöm! 

        WEBBeteg szakértő válasza a fitymafék témában

        Kedves Fiatalember!

        Leírása alapján a fitymafék lehet rövid. Ha panaszokat Okoz Önnek meg kellene mutatnia egy urológusnak, aki egy rövid, néhány percig tartó kis műtéttel, a feszülést megoldja, és utána kb. 1 hét alatt a seb is begyógyul, és elfelejtheti ezt a kis problémát.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 12:55:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: