• Here meszesedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 31 éves vagyok tavaly szeptemberben volt hydrokele műtétem és most voltam kontrolon. Az orvosomnak mondtam,hogy néha van tompa fájdalmam a herémbe csináltatott here UH-T és az kimutatta,hogy van megint egy pici folyadékgyülem a bal oldalon és mindkét herémben látható egy pár apró "mészpötty". Azt mondta a fájdalomnak el kell múlnia.Azóta Szinte el is múlt de ez a meszesedés nem tudom mit jelent!? Mit tehetek ellene? Válaszát előrre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A hereállományban ultrahang vizsgálattal olykor látunk világos pöttyöket, de ezek nem meszes területek, hanem a hereállomány jellegzetes zsírszövethez hasonló területeinek ultrahang képe. A látott kép ártalmatlan, teendő nincs vele.

        Üdvözlettel:  Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 09:05:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: