• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a problémám hogy kb 1 hete tompa fájdalmat érzek az ágyékom és a jobb here környékén.A sex sem megy könnyen egyre nehezebben izgulok fe és az ejakuláció is kissé fura csípő érzés a vizeletem is csíp!Szervi elváltozást nem tapasztaltam talán kicsit vöröses a herezacskóm!

        Válaszát előre is köszönöm
        Egy 21 éves Fiú

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás, mellékhere gyulladás témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírása alapján panaszai hátterében állhat felfázás, aminek a következménye mellékhere gyulladás is lehet. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, ahol here ultrahang és vizelet vizsgálatot végeznek, és szükség esetén megfelelő gyógyszeres kezelést indítanak.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 10:36:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 14:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: