• Megdagadt...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy érdekes, kissé kínos problémám van, amit nem tudok mire vélni. Nemi szervem külső része néha megdagad. Ez magától elmúlik pár óra, esetleg egy nap alatt, de elég kellemetlen. Mi lehet a probléma?

        WEBBeteg szakértő válasza a nemiszerv témában

        Tisztelt Olvasónk!


             Javaslom, hogy amíg a duzzanat tart, mutassa meg urológusnak, és ő a vizsgálat alapján el tudja dönteni, van-e teendő.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 18:47:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: