• Herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!  31 éves vagyok és öt hónapja volt Hydrokele műtétem akkor volt UH vizsgálat és Tumormarker is. Akkor a marker vizsgálat negatív volt. Másfél hónapja éreztem elösször tompa fájdalmat a bal herémbe azóta is hól fáj hól nem. Elmentem az orvosomhoz aki műtött és ismét csináltunk egy UH-t és a jobb herémbe megint van 1.5cm-es folyadék. Azt mondta el fog mulni a fájdalom de évente menjek Urológiai kontrolra. Mondtam neki,hogy fáj a derekam  két hete és most elküldött vese UH-ra.Ellégé tartok a Hereráktól. Mostanában sokat hallani rólla. Ön szerint mi a teendőm? Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!


        A herevízgyülem egy ártalmatlan elváltozás. Urológusa csinált hereultrahangot, ami minden kétséget kizáróan megmutatja, ha van valami gyanús a hereállományban. A teendő tehát, ha megbízik benne, és tényleg elég évente ultrahangos vizsgálatra elmenni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 10:28:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: