• Lágyék fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!
        A következő kérdéssel fordulok Önhöz!Kb egy hete elkezdett fájni a lágyék részem jobb oldala valamint középtájt!Ezen kívül a jobb oldalon a combom töve és a combom belső oldala!Először arra gondoltam,hogy csak megrántottam a lábam és ez annak a következménye és bár már jobb valamivel,kicsit megijedtem hogy egy hét alatt nem múlt el!Felkerestem a háziorvosomat aki ugyancsak azt mondta,hogy semmi komoly csak rándulás és mivel az elmúlt időszakban ez többször előfordult,így ennyire kellemetlen a mostani!Azt javasolta hogy figyelgessem azért hogy nem alakul-e ki dudor valahol,tehát nincs-e sérvem!Azóta vizsgálgatom magam és észrevettem hogy a jobb herém kicsit nagyobb mint a bal (fájni nem fáj)!Általában ezt reggel észlelem,a nap nagy részében a két herém egyforma,de van hogy a jobb picivel nagyobb!Ez egészséges dolog?Vagy összefüggésben lehet a lágyék ill. a combtövem fájdalmával?Duzzanatot,görcsöt sehol,még a herém alatt,melett vagy környékén sem tudok kitapintani!
        Ez valóban csak egy erősebb rándulás és legyek türelemmel vagy komolyabb probléma is álhat a háttérben?

        Válaszát,tanácsát és segítségét előre is köszönöm!
        Zoltán (24 éves)

        WEBBeteg szakértő válasza a lágyék témában

        Tisztelt Olvasónk!


             Panaszai valóban rándulásra utalnak. A bal heréje minden férfinak egy kicsit lentebb van, és nagyobbnak tűnik.  Aggodalomra tehát semmi ok.


        Üdvözlettel:   Dr. Kocsis István

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-03 18:04:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: