• Mi ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Férjem prosztata gondja miatt elment urulogiai vizsgálatra.Éjszaka 4-5 ször kell mennie vizelési kényszer miatt. Az orvos azt állapította meg, hogy a  prosztata megnagyobbodot,  ismerelen eredetű daganat,és PSA vizsgálata volt. Itt mire kell gondolni? A pSA eredmény 2 hét mulva lesz. Mire kell gondolni? Műtétre, vagy másra? Válaszát köszönöm, mert a férjem már tiszta ideg.

        WEBBeteg szakértő válasza a prosztata témában

        Tisztelt Olvasónk!

        A PSA vizsgálatot a prosztata rosszindulatú daganat szűrésére nézzük a vérben. Ez egy kor felett rutin vizsgálat. Sajnos az OEP tünetmentes esetben nem finanszírozza, ezért az önök által olvasott diagnózist szokták adminisztratív okokból bekódolni, tehát önmagában nem jelent semmit. Aggodalomra nincs ok.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 10:09:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: