• Péniszfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő !

        24 éves férfi vagyok, 1 éve van egy barátnőm. A problémám az lenne, hogy nemi izgalom hatására nagy mennyiségű előváladék jelenig meg a péniszem végén, mely megállíthatatlanul folyik és nagyon zavar mindkettőnket. Régebben ez nem volt így, de most már annyira szorongok miatta, hogy egyre rosszabb, gyakran már akkor is elkezd folyni amikor telefonon beszélünk. Mit tehetnék?

        WEBBeteg szakértő válasza a előváladék témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Ön fiatal, szervezetében dúlnak a hormonok, lelkében dúl a szerelem. A szexuális aktivitás csikóéveit éli. Az előváladék a prosztata váladéka, amelynek fontos élettani szerepe van, kár lenne azért szorongani, ügyet csinálni abból,  ami egészséges és természetes.

        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 09:06:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: