• Véres vizelet és láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Azzal a panasszal fordulok önhöz,hogy a vizeletemben vér található,nem túl nagy mennyiségben(még),egész nap ráz a hideg,és néha csak simán majdnem eldőlök,és emellé azt hiszem lehet,h székrekedésem is van.a nyáron volt egy komolyabb felfázásom.Édesanyámnak voltak vese problémái is.Elképzelhető,hogy valamilyen komolyabb bajom van?Holnap megyek orvoshoz,de érdekelne az ön véleménye is. Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a véres vizelet témában

        Kedves Kérdező!

        Azt tanácsolom, hogy urológiai szakrendelést keressen fel. Lehet csak hólyaggyulladás okozza a panaszait, de mivel lázas, akár vesemedence-gyulladás is lehet a háttérben, és az minél korábbi antibiotikus kezelést indokol.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 18:27:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: