• Nincs aktus, sem sperma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Lenne egy pár kérdésem amire szertnék választ kapni, vagy tanácsot! A férjem 28 éves 7 éve inzulinos cukorbeteg, 5 éve élünk együtt és azóta "kűzdünk" a problémával. A kezdetek óta nem jött létre normális aktus, mivel a merevedését csak orálisan, vagy kézzel ingerelve tudja fenntartani, amint a behetolásra került volna a sor, akkor újra elernyedt a pénisze, vagy csak az orgazmus utolsó pillanataiban tudott behetolni, hogy belém élvezzen. A cukorbetegségének kialakulásakor volt fitymaszűkülete, akkor megműtötték, de viszont azóta ézékeny a péniszénél a fék, vagyis elmondta, hogy fájdalmas amikor belémhatol, illetve, ha nagyon hátrafeszól a bőr. Gondolom ettől is tart amikor a behetolásra kerül a sor. Továbbá az utóbbi 1-2 hónapban azt tapasztaltuk, hogy az orgazmusánál egyre kevesebb spermium távozik a péniszéből, volt most pár alaklom, hogy szinte semmi nem jött belőle. Én attól félek, hogy van valami baja. beszélgettünk róla, hogy a cukorbetegség is befolyásolja ezt az egész állapotot, de eddig ez a probléma nem állt fenn. Ön szerint mi a baj? Ez mind a cukorbetegség következménye? Milyen orvoshoz forduljunk!  Lassan szertnénk babát is, de nem tudom, hogy mi legyen!!! Válaszát előre is köszönöm! Panda

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!



        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-02-25 10:03:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:01

        Tudjon meg többet: szexualitás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        péniszem már több éve görbe (ívelt balra), de mostanság szinte 90 fokban elgörbült a tövénél. Ez csak merev állapotnál látható. Olyan mintha el lenne törve. Fájdalom nincs. Szeretkezésre nem alkalmas. A merevedés is csak rövid ideig áll...
        Tisztelt Doktor Úr! Év elején voltam hasi UH-on ahol a jobb vesémen találtak sok kis cisztát és követ. Korábban már volt mindkét vesémen kő amit szétzúztak. Mostanában nem éreztem jól magam és éreztem hogy fáj a vesém és kisugárzik a...
        Tisztelt Doktor Úr! Párommal már elég sok együttléten vagyunk túl. Eddig minden "működött" rendesen, 3 nappal ezelőtt azonban egyszercsak petting közben nem volt merevedésem, és utanána sem (abba is hagytuk). Azóta akárhányszor próbáltuk...
        A nyáron volt egy olyan betegség ami folytán nagyon sok vizet kívántam s ittam közben meg többet ürítettem. Mig szinte félig kiszáradtam már nagyon fájt a vesém. UH vizsgálat gyulladásos folyamatot állapított meg s a jobb vese Pyelonja...
        A nyár közepén a balatonon nyaraltam, és szeretkezés után mentem a vízbe, ami miatt kialakult egy sebesedés a fitymámon. Jártam Bőr és Nemibeteg gondozónál, és egy Flu-Na-Ce összetételű/nevű kenőcsöt írtak fel nekem, amit az előírás...
        Jó napot! Egy kérdésem lenne. Úgy 5 hónapja észrevettem egy kb. 0,5cm nagyságú gömb alakú valamit a hímvesszőm jobb oldalán a makk alatt egy kicsivel. Nyomásra nem fáj, elmozdítható, de kötött egy adott ponthoz. Úgy fél cm-re lehet...
        Tisztelt doktor úr Egy jó hete felfázásos tünetekkel elmentem a háziorvosomhoz aki antibiotikumot irt fel nekem(Cifloxin), beszedtem , a tüneteim picit enyhültek de nem múltak el véglegesen, három napja viszont észrevettem magamon hogy nagyon...
        Üdvözlöm! Azzal az észrevétellel fordulnék önökhöz,hogy pár hete a húgycsövemben érzékenység alakult ki! Leginkább középen és a makk also része felé!Nyomásérzékenység(nem vészes),illetve olyan érzet mintha vizelet maradt volna...
        Tisztelt Doktor úr! Körülbelül 2 hónapja volt a fitymafék műtétem. Varratok kiestek mind. A heg egy része néhány hete elkezdett fehéredni, ez normális? Illetve a fitymát a makk pereme alá tudom lehúzni merev állapotban, tovább nem, ez baj?...
        Tisztelt Doktor úr! Körülbelül 2 hónapja volt fitymafék műtétem. A varratok kiestek. A heg egy része néhány hete elkezdett fehéredni, ez normális? A heg egy ponton érzékeny, érintésre fáj kicsit, mintha ott nem teljesen gyógyult volna meg....