• Nincs aktus, sem sperma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Lenne egy pár kérdésem amire szertnék választ kapni, vagy tanácsot! A férjem 28 éves 7 éve inzulinos cukorbeteg, 5 éve élünk együtt és azóta "kűzdünk" a problémával. A kezdetek óta nem jött létre normális aktus, mivel a merevedését csak orálisan, vagy kézzel ingerelve tudja fenntartani, amint a behetolásra került volna a sor, akkor újra elernyedt a pénisze, vagy csak az orgazmus utolsó pillanataiban tudott behetolni, hogy belém élvezzen. A cukorbetegségének kialakulásakor volt fitymaszűkülete, akkor megműtötték, de viszont azóta ézékeny a péniszénél a fék, vagyis elmondta, hogy fájdalmas amikor belémhatol, illetve, ha nagyon hátrafeszól a bőr. Gondolom ettől is tart amikor a behetolásra kerül a sor. Továbbá az utóbbi 1-2 hónapban azt tapasztaltuk, hogy az orgazmusánál egyre kevesebb spermium távozik a péniszéből, volt most pár alaklom, hogy szinte semmi nem jött belőle. Én attól félek, hogy van valami baja. beszélgettünk róla, hogy a cukorbetegség is befolyásolja ezt az egész állapotot, de eddig ez a probléma nem állt fenn. Ön szerint mi a baj? Ez mind a cukorbetegség következménye? Milyen orvoshoz forduljunk!  Lassan szertnénk babát is, de nem tudom, hogy mi legyen!!! Válaszát előre is köszönöm! Panda

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!



        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 10:03:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő Olyan kérdéssel fordulok önökhöz amivel nem igen merek máshoz. A problémám a következő: péniszemből fehér színű váladék jön illetve a makknál néha szúr de nem folyamatosan. Vizeléskor nem csíp illetve nem is...
        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi értékek indokolttá teszik, hogy további vizsgálat céljából, felkeressek egy szakorvost? FPSAR Szabad PSA 0.400 ug/L PSAR Total PSA 0.520 ug/L Köszönöm válaszát. Üdvözlettel: Péter
        Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődni szeretnék,hogy pár hónapja érzékeltem a bal herémben tompa fájdalmat de volt mikor erősebb.Próbáltam önvizsgálatot végezni de én nem tapasztaltam semmi különösebbet fogásra nem fáj nincs meg nagyobbodva ....
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulnék Önhöz,hogy visszatérő hólyaghuruttal küzdök már több mint 3 éve. Az egész egy pielonefritisszel kezdődött,nagyon erős fájdalmaim voltak és véres volt a vizeletem. Levofloxacin...
        Tisztelt Doktor úr / Doktornő ! 20 éves férfi vagyok , körülbelül december óta , szinte minden hónapban az urológiára kellett mennem , mert fájtak a heréim . Egyszer prosztata gyulladásom volt , egyszer pedig kiderült , hogy felgyülemlett a...
        Tisztelt doktor úr / doktor nő! Lankadt és merev állapotban is teljesen és könnyedén vissza tudom húzni a fitymát a makkról, csak annyi, hogy rögtön visszaugrik ha nem fogom a bőrt. Szex közben nem fáj. Semmi gondot nem okoz. Ilyenkor is meg...
        Tisztelt Doktor Úr! TURP műtétem volt 4 hete, hólyagnyaki szűkület miatt nem ürült ki a hólyagom vizeléskor, most műtét után sokkal jobb a vizelés ,de még mindig úgy érzem hogy marad bent és vizelés után hamar jön megint az inger hogy...
        Tisztelt Doktor Úr! Panaszaim fél éve kezdődtek, jobb oldali alhas és jobb oldali hátba sugárzó fájdalommal. Egyik este hirtelen rosszullétek törtek rám, mozgolódott a hasam, ájulásérzetem volt. Másnap újra ismétlődött, ügyeleten nos-pa...
        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a korábban Önnek feltettnek a folytatása (http://m.webbeteg.hu/orvos-valaszol/urologia/153260). Azóta a helyzet nem javult, a bőr regenerálása nem nyújtott megoldást, illetve be sem tudott következni a...