• Nincs aktus, sem sperma!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Lenne egy pár kérdésem amire szertnék választ kapni, vagy tanácsot! A férjem 28 éves 7 éve inzulinos cukorbeteg, 5 éve élünk együtt és azóta "kűzdünk" a problémával. A kezdetek óta nem jött létre normális aktus, mivel a merevedését csak orálisan, vagy kézzel ingerelve tudja fenntartani, amint a behetolásra került volna a sor, akkor újra elernyedt a pénisze, vagy csak az orgazmus utolsó pillanataiban tudott behetolni, hogy belém élvezzen. A cukorbetegségének kialakulásakor volt fitymaszűkülete, akkor megműtötték, de viszont azóta ézékeny a péniszénél a fék, vagyis elmondta, hogy fájdalmas amikor belémhatol, illetve, ha nagyon hátrafeszól a bőr. Gondolom ettől is tart amikor a behetolásra kerül a sor. Továbbá az utóbbi 1-2 hónapban azt tapasztaltuk, hogy az orgazmusánál egyre kevesebb spermium távozik a péniszéből, volt most pár alaklom, hogy szinte semmi nem jött belőle. Én attól félek, hogy van valami baja. beszélgettünk róla, hogy a cukorbetegség is befolyásolja ezt az egész állapotot, de eddig ez a probléma nem állt fenn. Ön szerint mi a baj? Ez mind a cukorbetegség következménye? Milyen orvoshoz forduljunk!  Lassan szertnénk babát is, de nem tudom, hogy mi legyen!!! Válaszát előre is köszönöm! Panda  

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Tisztelt Olvasónk!



        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István

         WEBBeteg szerkesztőség
        Tisztelettel!
        WEBBeteg szakértő
        Kedves Kérdezőnk!
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-02-25 10:03:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 08:01

        Tudjon meg többet: szexualitás

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Az édesapámnál lassan 2 hónapja a prosztata jóindulatú megnagyobbodását diagnosztizálták, mivel már vizeletelakadás is történt. Azóta katéter van neki felhelyezve. Kb. 3 hete felhelyeztek neki egy 6 hetes katétert,...
        Olyan panasszal fordulnék Önhöz, hogy a havi vérzés alatt felfázás szerű tüneteim jelentkeztek az elmúlt 3 hónapban (fájdalomérzet vizeléskor, illetve azt követően, viszonylag gyakori vizelési inger), azonban ezek a vérzés megszűnésével...
        Tisztelt doktor Nő /Úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy 1 éve mellék here cisztát állapítottak meg nálam. Idézném az ultrahangos leletet: Jobb oldali mellék here fejétől el nem választhatóan 5cm legnagyobb átmérőjű cystosus...
        Jó napot! 16 éves korom óta szenvedek merevedési nehézséggel. Most 25 vagyok és hatszor voltam különböző urológusnál, de senki nem tudott segíteni nekem. Legutoljára 1 hete és semmi külső elváltozás illetve a labor negatív lett a...
        Üdv! Régen epehólyagműtétem volt. A műtétet követő napon nehezen ment a vizeletürítés, de végül sikerült a dolog. Aztán rá egy hétre hazaengedtek a kórházból. Mivel súlyfeleslegem volt elkezdtem a Káposztaleves Diétát. Aztán egy...
        Tisztelt doktor Úr/Nő!Kb két hete voltam Görögországban nyaralni és emiatt sok idegen illem helységet is használtam (persze figyelve a higéniára) ill. többször fürödtem a tengerben. Egy idő után rövid fürdés után kellemetlen érzést...
        Augmentin 500 125 mg gyógyszert szedek, 6 napja. Az oka fogászati jellegű. A problémám az, hogy pár két napja vizelés közben kellemetlen, erős fájdalmat érzek a nemi szervem azon pontján, ahol kilép a vizelet. A kérdésem az, hogy szedjem e...
        T. doktorúr/nő! Egy hónapja kezdődő lágyék-herető-combtő-alhasi enyhe, néha szúrós fájdalmaim vannak. Eleinte csak a bal oldali heretőnél volt majd fokozatosan elkezdtem érezni mindenfelé. Legjellemzőbb a herék tövében, de hol jobb, hol...
        Tisztelt webbeteg! Az elmúlt években kb. éves gyakorisággal volt hólyaghurutom.Ezek eddig Nolicin 400 mg kúrával néhány nap alatt panaszmentesen gyógyultak, most azonban már több napja szedve a gyógyszert sem észlelek javulást, a sűrű...
        Tisztelt doktorno vagy doktor ur! A kerdesem az lenne,hogy a balanitisz okoz-e meddoseget?gyermeket szerettunk volna -meg eggyet- de sajnos nem jott ossze,persze gondolom,tudom,hogy ennek sok mas is lehet az oka...de ennyit szeretnek meg tudni,tehat okoz-e a...
        Még nem tudni milyen kezelést fog kapni, de szeretném az Őnök véleményét megkérdezni az esélyeinkről. Esetleg javasolnak-e valami szert erősítésnek. Nagyon rossz szövettani eredmény. Ccsontizotopos vizsgálatra vár.Előre is köszönöm
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr, most nemrég tudtam meg, hogy rövid fitymafékem van. Szexuális aktusom még nem volt, ezért azt szeretném kérdezni, hogy jelenthet e ez bármilyen problémát, ha "eljönne a megfelelő alkalom"? Azt olvastam sok helyen...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A vizelet ürítésem lassú, gyakran vékony sugárban történik meg, ami sokszor kellemetlenül sokáig tart (a később jövők hamarabb végeznek), illetve a végén csöpögés és gyakran egy rövid "utósugár" is van....
        KB. 2,5 v 3 éve volt egy mellekhere cisztam amit műtéttel eltavolitottak. Kb 1 éve de nem bírok pontosan vissza emlékezni elkezdett fájni de nem állandó fájdalom csak néha néha de már most kezd nagyon zavarni. Lehet hogy ez a műtét hatása,mert...
        T. Doktor! Édesanyám 75 éves kisnyugdíjas, de szerencsére egészséges, jó erőnlétben lenne, ám megkeseríti az életét immár sok éve, talán évtizede a hólyagsérve. Orvoshoz menni nem szeret, mert a kórházat és mindenféle tortúrát,...
        Tisztelt Szakértő! Tanácsát szeretném kérni. Páromnak kedden végeztek el egy húgycsőszűkületi műtétet. Holnap mehet haza, viszont katéterrel. Ott azt mondták 2-3 hétig kell használnia ezt a katétert. Legyen szíves tanácsot adni, hogyan...
        Tisztelt Dr.Úr/ Dr.Nő! Segítséget szeretnék kérni! Feleségemmel babát Szeretnénk,de sajnos még nem jött össze. Már kb.1éve próbálkozunk és semmi!Olyan problémánk van,hogy tavaly év elején bevizesedett a golyóm,utánna év végén...
        Kedves Doktor/Úr/Nö! Kb 1 hete 10 percenkent kell pisilnem,nem fàj nem ėg nem is cseppeket pisilek kb olyan mint aki fėlnapja nem pisilt. Ėjjszaka is felebredek egyböl wc mert nem birom mar tartani.folyasom sem tobb sem kevesebb normalis.vizelet szine...
        Tisztelt doktorúr/doktornő! Körülbelül 2 hete kezdődő lágyék és néhai herefájdalom problémájával fordulok Önhöz. Két hete egy zenei fesztiválon kezdődött a fájdalom a bal oldalon. Hazaérve felkerestem a háziorvosom aki lágyéksérvre...
        15 éves vagyok, ma elmentem 30km-t kerékpározni, de kb. az utolsó 10 km-nél megfájdult a jobb herém, és ez az alhasomra is kisugárzott. Az utolsó 2km már borzasztó volt. Elmentem fürödni, kicsit jobb lett, aztán itthon a házban "gyalogoltam",...