• Lágyéki sérv?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor!

        22 éves fiatalember vagyok, akinek 3 napja furcsa érzése van a lágyáki tájékon, elsősorban a combhajlat mellett. Semmi nem látható, semmi változás nem tapasztalható. Folyamatos tompa feszülést érzek, de tényleg nagyon tompán. Néha úgy érzem, hogy a herémből jön a fájdalom, de szerintem csak kisugárzik esetleg és ez téveszt meg. A herék is teljesen normálisak, nem is érzékenyek. Ha elterelődik a figyelmem nem is érzem, inkább csak ha figyelgetem magam, de akkor egyre erősebben. Remélem tud valamit mondani!

         

        Köszönettel:

        Tamás

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírása alapján feltehetően a heréknek semmi baja. Fizikai megerőltetéstől lehet egy herékbe sugárzó fájdalom, amely magától szűnni fog.
        Az önmegfigyelésnek ez az ideje, de csak módjával, mert olyat is talál ami nincs.


        Üdvözlettel: 

         Dr. Kocsis István

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 18:02:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 07:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: