• Nincs spermium?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 25 éves fiatalember vagyok. A következő problémával fordulok Önhöz. Augusztus óta szorongásban, betegségektől való félelemben éltem, melyhez nagy adag stressz, álmatlanság párosult. Október 31-én beutaltak a pszichiátriára ahol 12 napig gyógyszerekkel kezeltek, majd hazaengedtek. A gyógyszereket ma i napig szednem kell. Az lenne a kérdésem, hogy antidepresszáns gyógyszerek (Ziperid, Ripedon, Rivotril) okozhatnak-e átmenetileg magömlés hiányt? Mikor bekerültem a korházba még rendes volt magömlésem. Most pedig merevedésem van, el is élvezek de kevés mennyiségű sperma (ondó) távozik, de volt olyan is hogy egyáltalán nem jött semmi. A gyógyszerek szedésének abbahagyása után visszaállhat a régi rend? Tényleg azóta van ez amióta szedem őket. Nincsenek hasi panaszaim, vizeletvizsgálatom rendben van, minden negativ lett, bár annak ellenére gyakorta van vizelési ingerem. A vérvétel is normálisnak mondható volt. Nem javasolt a háziorvos további vizsgálatokat sem a véreredmény, sem a vizelet eredmény érdekében. A háziorvossal nem beszéltem még erről, kínosnak érzem ezt megemlíteni neki. Mit javasol mit tegyek? Kínosan érzem magam a párom előtt is. kudarcként fogom fel ezt az egész dolgot. Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Egy kétségbe esett fiatal

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés témában

        Tisztelt Látogatónk!

        A megfigyelésünk az, hogy egyes betegeinknél a pszichiátriai gyógyszerek a hólyagnyak záróizmnak működését befolyásolja. Ebből az adódhat, hogy a gyógyszerek szedésének időtartamára magömléskor az ondó nem kifelé, hanem a hólyagba jut. A probléma átmeneti, kár lenne emiatt újabb lelki terhet a nyakába venni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg szerkesztőség

         WEBBeteg szerkesztőség
        Kedves Kérdezőnk!
        Amennyiben elégedett volt a válasszal, kérjük, támogassa a rovat működését egy emelt díjas SMS elküldésével. Az SMS díja bruttó 329 Ft.
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-12-05 19:06:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:40

        Tudjon meg többet: magömlés

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Szeretkezes utan a parom fitymajan 2-3 piros folt- mintha horzsolas lenne, es enyhen kezd verezni.1-2 napig erzekeny, es utanna elmulik, viszont minden szeretkezes utan jelentkezik. Nem szeretne orvoshoz fordulni, ezert ki probalt mar par kremet, de semmi nem...
        Jó napot kívánok Dr úr Engem 7 hónappal ezelőtt műtöttek meg varikokelével a bal oldali herémet. Altattak és ágyék tájékán ejtettek egy 7 cm-es vágást.a műtéttől számítva 6. hét után enyhült a fájdalom és azóta változóan...
        Tisztelt Doktor úr! Gyakori vizelési problémákkal fordultam urológus szakorvoshoz, mert a tünetek 1 hét után Urzinol szedsére enyhültek, de nem múltak el. Az orvos megvizsgálta a prosztatámat (norm. nagyságú, izom tap., jól körülhatárolt,...
        Tisztelt Doktor Úr! 46 éves 2. típusú diabeteszes nő vagyok. Jelenleg egy német klinikán fekszem, mivel 2 és fél hete egy szerencsétlen baleset miatt megsérült a bal vesém, vért pisiltem. Meg is műtöttek, de az oldalamra helyett zacskóba...
        Tisztelt Doktor Úr! 2 kérdésem lenne! 1. A péniszemen piros,vörös foltok találhatók, kb. 1 hete vettem észre őket. 3 apró és 1 nagyobb foltot találtam. Nem ég, nem viszket. Mi lehet a probléma és ennek megoldása? 2. A herezacskón nem...
        Tisztelt Dr úr. Olyan kérdésem lenne,hogy Bő 2 hete voltam urológián. Fájdalmak és sexuális zavarok miatt. Furcsa nyomás,szorító érzés ágyék tájt és erős here fájdalmakat éreztem. Aztán megjelent a korai magömlés.Ez egy darabig így...
        Udvozlom.Ausztriaba elek,par napja begorcsolt a bal vesem es hanytam,a mento vitt el.Azt mondtak vesekovem van.Kaptam buscopant4-szer1napi,melette nospat szedek.Tegnap egesz kol voltam csak hasmenesem van 2-napja es elviselheto fajdalmsm a vesembe.De ma...
        3éves fiam fitymája makk egyik felén volt szabad;kedden felszakitották makkaljáig.Nagyon fáj neki, felhuzni nehéz de egy -két miliméterrel már fentébb van a fityma lehuzáskor a makk aljátol.,piros ,duzzadt a fütyije.kamillás vizben...
        Egy olyan gondom lenne hogy a kisfiam most 3 éves es sajnos ugy alakult hogy masok nevelik idokozonkent! De ez mellekes! Az a problema hogy elvittek orvoshoz es megallapitotta hogy le nott picit a penisze es gyulladasban van kicsit! Es azt mondta aki elvitte...
        Tisztel Doktor Úr/Nő! A problémáim kb 8 napja kezdődtek, gyakori vizelési inger, ezzel ellenben kevés mennyiségű, amelyet szúró érzés és görcsös alhasi fájdalom kísér. Azóta Ciprofloxacin 250mg-ot szedek és 1000 mg C-vitamint, és bár...
        Tisztelt Doktor Ur! Egy eve idokozonkent vert eszlelek az ondomban. Mar haromszor voltam ket kulonbozo urologusnal, vegeztek prosztata vizsgalatot, elkuldtek rontgenre, ultrahangra, laborba, ahol vizeletet es spermat is vizsgaltak. Az elso alkalommal a sperma...
        Tisztelt Dr.Úr. Ilyen leleteim, véreredmény, és vizelet labor eredmény született. Korábban a vizeletemben E.Coli baktériumot találtak, akkor kaptam antibiotikumot. Most pedig a leleten látható (Enterococcus Faecalis) baktérium ütötte fel...
        Jonapot doktor ur! Olyan problemaval fordulok onhoz hogy, kazakhsztanban dolgozom, -20fok a kezdo homerseglet idekint, teli overal a megszokott munkasruha errrfele, kaptam.egy nekem valo meretu ruhat felvettem hasznaltam.dolgoztam benne,semmi szorito erzes...
        Üdvözlöm! A bal herém már több, mint egy hete fáj. Akkor vettem észre először amikor testnevelés órán egy lábon kellett állni és vissza a másik lábamra. Azóta a fájdalom nem múlt el. Leginkább ülő,illetve álló helyzetben jelentkezik...
        Üdvözlöm. Köszönöm a múltkori gyors válaszát. Megfogadtam a tanácsát, és visszamentem az orvoshoz kontrollvizsgálatra. (húgyúti fertőzésem volt, és azóta szúró alhasi fájdalmam van, és égő érzést érzek a heréimben.) Az ottani...
        Tisztelt Dr.Úr. Nemrég jártam már itt ezzel a panasszal,viszont ma már valamennyivel előrébb jutottam mivel voltam orvosnál, de nem sok mindent tettek meg,h kiderüljön mi is a gondom..A következő történt:Elmentem orvosomhoz elmondtam neki,h mi a...
        Tisztelt Doktor Úrnő/Úr, az elmúlt néhány napban egy erősebb nyomást éreztem vizelet ürítés előtt, és a vizelet sugár is gyengébbnek tűnt, de ezt a nyomást legfőképpen ülés közben érzem. Valami hasonló érzés, mint amikor vesekő...
        Tisztelt Doktor Úr, 2 hónapja kezdődőt nálam egy elváltozás, az az egy piros heg vagy seb alakult ki a Makkomon, panaszaim nincsenek nem ég nem fáj és nem is váladékozódik korábban se voltak ilyen panaszaim. Először csak egy kis pont volt...
        Tisztelt Doktor Úr! Prosztatagyulladásom újra és újra kiújul. Lenne egy munkalehetőség kulföldön, és ott a munkahelyen 0-mínusz 10 fokig lehult levegőn kell dolgozni. Érdeklődnék, hogy nem nagy kockázat-e egy ilyen betegségnél, valamint...
        Fitymaszűkületem van, sajnos lassan 19-éves vagy, mi a tehendő? Viszont, semmilyen gyulladás vagy más probléma nem jelentkezett ezidáig.