• Nincs spermium?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 25 éves fiatalember vagyok. A következő problémával fordulok Önhöz. Augusztus óta szorongásban, betegségektől való félelemben éltem, melyhez nagy adag stressz, álmatlanság párosult. Október 31-én beutaltak a pszichiátriára ahol 12 napig gyógyszerekkel kezeltek, majd hazaengedtek. A gyógyszereket ma i napig szednem kell. Az lenne a kérdésem, hogy antidepresszáns gyógyszerek (Ziperid, Ripedon, Rivotril) okozhatnak-e átmenetileg magömlés hiányt? Mikor bekerültem a korházba még rendes volt magömlésem. Most pedig merevedésem van, el is élvezek de kevés mennyiségű sperma (ondó) távozik, de volt olyan is hogy egyáltalán nem jött semmi. A gyógyszerek szedésének abbahagyása után visszaállhat a régi rend? Tényleg azóta van ez amióta szedem őket. Nincsenek hasi panaszaim, vizeletvizsgálatom rendben van, minden negativ lett, bár annak ellenére gyakorta van vizelési ingerem. A vérvétel is normálisnak mondható volt. Nem javasolt a háziorvos további vizsgálatokat sem a véreredmény, sem a vizelet eredmény érdekében. A háziorvossal nem beszéltem még erről, kínosnak érzem ezt megemlíteni neki. Mit javasol mit tegyek? Kínosan érzem magam a párom előtt is. kudarcként fogom fel ezt az egész dolgot. Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Egy kétségbe esett fiatal

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés témában

        Tisztelt Látogatónk!

        A megfigyelésünk az, hogy egyes betegeinknél a pszichiátriai gyógyszerek a hólyagnyak záróizmnak működését befolyásolja. Ebből az adódhat, hogy a gyógyszerek szedésének időtartamára magömléskor az ondó nem kifelé, hanem a hólyagba jut. A probléma átmeneti, kár lenne emiatt újabb lelki terhet a nyakába venni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
         WEBBeteg szerkesztőség
        Tisztelettel!
        WEBBeteg szakértő
        Kedves Kérdezőnk!
        Amennyiben elégedett volt a válasszal, kérjük, támogassa a rovat működését egy emelt díjas SMS elküldésével. Az SMS díja bruttó 329 Ft.
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541

        Kérdés: 2008-12-05 19:06:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:40

        Tudjon meg többet: magömlés

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Szeretném kérdezni fiam a fürdöben elcsuszott és megütötte a bal heréjét horzsás hámsérülése lett sirt de akkor amikor víz érte nem látok duzzanatott neki,nyomkodtam de nem érzékeny neki inkább attól ilyedt meg hogy vérzik-e.Elég hamar...
        hello. nekem tegnap előtt amikor mentem dolgozni nem fájt semmim. de amikor leültem a székre és onnan felálltam megfájdult a herém. azóta meg van nagyobbodva és az aljánál tapintható valami kemény rész. nem tudom mitől lehet ez de nagyon...
        Jó napot kívánok! A fitymám ránőtt a makkom tetejére és nem engedi teljesen hátrahúzni illetve kis fehér pattanás szerű pontok jelentek meg a péniszemen.Nem fáj,de akadályoz, aktusnál nem repedt meg és semmi elváltozás nem történt...
        5 éve vagyok urológiailag beteg szinte állandóan pozitív a vizelet tenyésztésem streptococcus agalactiae ami létezik már minden szedtem és kaptam és most el vagyok keseredve mert azt mondták több orvos is hogy nem tudnak rajtam segíteni. Most...
        Tisztelt Doktornő/Úr! A minap fitymafék műtéten (frenulotomia penis) estem át. Az orvos sajnos nem adott kellő tájékoztatást, ezért fordulok Önhöz. Most, hogy meg van műtve, mennyire befolyásolja a nemi életet és a sportot (kerékpározás)?...
        Pár napja érzek fájdalmat a herezacskó mellet bal oldalt a hajlatban. Ha kitapintom keményebb 2-3 cm hosszan. Nem tudom mi lehet, remélem ott nem alakulhat ki sérv. Edzőteremben szoktam edzeni. Kívülről nem látszik, de mellékeltem egy képet amin...
        A problémám az, hogy vizelés után egy-két percen belül csepeg a vizeletem, nem folyamatosan, csak pár csepp. Ez mitől lehet és gyógyítható-e ? A másik gondom, hogy vizelés után kellemetlen szagot áraszt a péniszem. Arra gondoltam, hogy...
        Tisztelt Doktor Úr! Kb 2 hónapja gát táji fájdalommal elmentem egy magán urulógushoz,aki megállapította hogy prosztata gyulladásom van, elsőnek STROGEN UNO-t irt fel, 1 hónap múlva meg SABALLO-t ez után 1 héttel a gátnál a bal oldalon a...
        Kedves Doktor úr/hölgy! A múlt héten jelent meg a makkomon egy kb. 1,5cm hosszúságú, kitüremkedő ér. Kívülről látható és tapintható, színbeli különbség nincs, csak egy "dudor" ahol húzódik. Lankadt állapotban nem igazán lehet látni,...
        Kedves Dr.Úr/Nő! Kb egy éve tartó húgycsőgyulladásom van amivel nagyon sok tortúrát végigjártam már(tavaly májusban kezdődött).Kb két hónapja háziorvosom, egyik alkalommal mikor nála jártam panaszommal, húgycsőkenetvételt...
        Tisztelt Doktor úr kérem segítsen! Rendszeres kellemetlen herediszkomfortban/fájdalomban(jobb oldali), emellett alhasi fájdalommal köldök alatti 2-3 cmvel szenvedek, vizeléskör enyhe szúrást érzek ezen az alhasi területen(nem járok gyakran...
        Tisztelt Szakértő! A problémám a következő. Körülbelül öt-hat éve elmentem a körzeti urológushoz. A fizikális, illetve a vér- és vizeletvizsgálat alapján prosztata gyulladást állapított meg. Ezután masszás, antibiotikum(nem emlékszem...
        Tisztelt Doktor Úr! Március 28-án volt lokálban baloldali herevisszér műtétem.A varratok nagy részét április 4-én szedték, majd bennhagytak még egy varratot, amit április 7-én szedtek ki.A vágás helye szépen begyógyult. Az lenne a...
        Üdvözletem!Írtam már önöknek,azóta elmentem urológiára és ultrahangra.1 hónap mulva kell visszamennem kontrollra!az ultrahangon ezt a leletet kaptam:a jobb mellékherefej mérsékelten kiszélesedett,a herék mellett fiziológiás mennyiségű...
        Üdvözlöm! Öt-hat nappal ezelőtt volt egy pattanás a péniszemen, amit eltávolítottam. Utána pár nappal később viszont lila erek jelentek meg a péniszemen. Eleinte vékonyabb erek, majd vastagabbak is. Húsz éves vagyok. Normálisak a lila erek?...
        Tisztelt doktor! Felmerült egy kis problémám... Már igen régóta jobb alhasi ágyéki ill. a hímvessző tövétől jobb oldalon lesugárzó fájdalmakat érzek (1-2éve) Leginkább sok séta vagy hidegre kezd el nyilalló enyhe/közepes fájdalom...
        Üdvözlöm a kérdésem olvasóját! Azzal kezdeném, hogy a képet csak illusztráció gyanánt csatoltam, ugyanilyenről van szó! Nos, a problémám az, hogy tegnap este barátnőmmel szeretkeztünk és kipróbáltunk egy új segédeszközt, melyet most...
        nagyon gyakori holyaghurutban szenvedek vagyis eleg gyakran elojon, voltam mar nogyogyasznal es mindenfele vizsgalatot megcsinaltam mar vizeletbol es mindent amit kertek megis azt mondjak hogy egeszseges vagyok es volt ra pelda hogy nemi egyuttlet utan is...
        Kedves Doktor Úr/Nő: Három hete észleltem először, hogy a bal herém jóval lejjebb van mint a jobb. Nem jár különösebb fájdalommal, viszont elég kellemetlen érzés főleg séta és futás közben. Fontosnak tartom kiemelni,hogy voltam a...
        Tisztelt Dr.úr/nő! 3 éve biciklizés közben érdekes fájdalmat vettem észre a biciklin ülve ,azonnal urológushoz fordultam , prosztata gyulladást találtak, kaptam anitbot és gyulladáscsökkentőt. jobban lettem , hittem én ,de pár nap múlva...