• Nincs spermium?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 25 éves fiatalember vagyok. A következő problémával fordulok Önhöz. Augusztus óta szorongásban, betegségektől való félelemben éltem, melyhez nagy adag stressz, álmatlanság párosult. Október 31-én beutaltak a pszichiátriára ahol 12 napig gyógyszerekkel kezeltek, majd hazaengedtek. A gyógyszereket ma i napig szednem kell. Az lenne a kérdésem, hogy antidepresszáns gyógyszerek (Ziperid, Ripedon, Rivotril) okozhatnak-e átmenetileg magömlés hiányt? Mikor bekerültem a korházba még rendes volt magömlésem. Most pedig merevedésem van, el is élvezek de kevés mennyiségű sperma (ondó) távozik, de volt olyan is hogy egyáltalán nem jött semmi. A gyógyszerek szedésének abbahagyása után visszaállhat a régi rend? Tényleg azóta van ez amióta szedem őket. Nincsenek hasi panaszaim, vizeletvizsgálatom rendben van, minden negativ lett, bár annak ellenére gyakorta van vizelési ingerem. A vérvétel is normálisnak mondható volt. Nem javasolt a háziorvos további vizsgálatokat sem a véreredmény, sem a vizelet eredmény érdekében. A háziorvossal nem beszéltem még erről, kínosnak érzem ezt megemlíteni neki. Mit javasol mit tegyek? Kínosan érzem magam a párom előtt is. kudarcként fogom fel ezt az egész dolgot. Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Egy kétségbe esett fiatal

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés témában

        Tisztelt Látogatónk!

        A megfigyelésünk az, hogy egyes betegeinknél a pszichiátriai gyógyszerek a hólyagnyak záróizmnak működését befolyásolja. Ebből az adódhat, hogy a gyógyszerek szedésének időtartamára magömléskor az ondó nem kifelé, hanem a hólyagba jut. A probléma átmeneti, kár lenne emiatt újabb lelki terhet a nyakába venni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-12-05 19:06:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:40

        Tudjon meg többet: magömlés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Ultrahangos vizsgálat bal oldalon enyhe herevisszértágulatot és enyhe vízsérvet is kimutatott. (Az ultrahangos azt mondta hogy nem kell foglalkozni vele mert enyhe). A kérdésem hogy ez okozhat-e potenciazavart (félkemény)? Mielőtt megjelent a...
        Tisztelt Doktor Úr ! 12 éve vagyok kerekesszékes motorbaleset kapcsán, 5-6 csigolya sérüléssel. A 12 év alatt rendszeresen van problémám a vizeletemmel, annak ellenére is , hogy napi 4-5 alkalommal katéterrel ürítem magamat.A sok antibiotikum...
        Az előző levelemből annyi kimaradt, hogy tapintásra hasonlít egy érhez, de teljesen színtelen, illetve normál állapotban is kitapintható, de erekció esetén sokkal jobban. A tünetek egyik napról a másikra jelentkeztek.
        Tisztelt doktor úr! Közel 40 év év aktív házasélet után öt hónapja nem működik a szexuális életünk az az ,hogy ha van is merevedésem aktus közben szinte leblokkol és nincs befejezés. Voltam urológusnál az éves vizsgálaton. Azzal...
        28 éves vagyok, 2 hete a péniszem felénél, az oldalán egy kemény ér jelent meg 1 cm hosszan, az egyik végén egy gyufafej nagyságú csomó is van, az elmúlt napokban kicsit még hosszabbodott is. Mi lehet ez és mi a teendő?
        Üdvözlöm! A bal mellékherém közelében, egy gombostű méretű nagyon érzékeny pontot találtam már közel 2 hónapja. Volt hogy kis érintésre is, kellemetlen fájdalmat érezte. Ez okozhatja talán az hogy az egyik csigolyám résnyire nyitott,...
        Tisztelt Doktor Úr! Kezdetben égő érzést éreztem vizeléskor, ezért elmentem a háziorvoshoz, aki felírt egy antibiotikumot (sajnos már nem emlékszem a nevére) felfázásra. Miután ez nem segített, elmentem a bőr-és nemibeteg gondozóba, ahol...
        Tisztelt Doktor úr! Kérem az alábbi UH eredmény szíves véleményezését! A prostata 28x34 mm nagyságú,szemcsés echomintázatú.A hólyag kp.telt.Falmegvastagodás,belső echo nem látható. Mk.testis norm.nagyságú.A jobb oldali felső harmadban a...
        Tisztelt Doktor Úr! Új Óbudai lakhelyünkön még nem voltam urológusnál, mert nincsenek tüneteim, elég sportosan élek. Vérnyomásra Doxazosin-t szedek. Sok helyen hallottam, hogy PSA szintet kellene mérni, de a körzeti orvosunk azt mondta, hogy...
        Tisztelt Dr Úr!Szeretném megkérdezni, az ultrahang alapján a prosztatám mérete 49x34mm,kissé tömöttebb szerkezetű.Orvosom vizsgálata alapján egyenletlen,göbös,főleg jobb lebenyében porckemény./2014 PSA 2,74/ előtte 1,3 volt,2016 novemberben...