• Nincs spermium?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 25 éves fiatalember vagyok. A következő problémával fordulok Önhöz. Augusztus óta szorongásban, betegségektől való félelemben éltem, melyhez nagy adag stressz, álmatlanság párosult. Október 31-én beutaltak a pszichiátriára ahol 12 napig gyógyszerekkel kezeltek, majd hazaengedtek. A gyógyszereket ma i napig szednem kell. Az lenne a kérdésem, hogy antidepresszáns gyógyszerek (Ziperid, Ripedon, Rivotril) okozhatnak-e átmenetileg magömlés hiányt? Mikor bekerültem a korházba még rendes volt magömlésem. Most pedig merevedésem van, el is élvezek de kevés mennyiségű sperma (ondó) távozik, de volt olyan is hogy egyáltalán nem jött semmi. A gyógyszerek szedésének abbahagyása után visszaállhat a régi rend? Tényleg azóta van ez amióta szedem őket. Nincsenek hasi panaszaim, vizeletvizsgálatom rendben van, minden negativ lett, bár annak ellenére gyakorta van vizelési ingerem. A vérvétel is normálisnak mondható volt. Nem javasolt a háziorvos további vizsgálatokat sem a véreredmény, sem a vizelet eredmény érdekében. A háziorvossal nem beszéltem még erről, kínosnak érzem ezt megemlíteni neki. Mit javasol mit tegyek? Kínosan érzem magam a párom előtt is. kudarcként fogom fel ezt az egész dolgot. Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Egy kétségbe esett fiatal

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés témában

        Tisztelt Látogatónk!

        A megfigyelésünk az, hogy egyes betegeinknél a pszichiátriai gyógyszerek a hólyagnyak záróizmnak működését befolyásolja. Ebből az adódhat, hogy a gyógyszerek szedésének időtartamára magömléskor az ondó nem kifelé, hanem a hólyagba jut. A probléma átmeneti, kár lenne emiatt újabb lelki terhet a nyakába venni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség

        Kérdés: 2008-12-05 19:06:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktórnő/Doktor Úr! Képet nem tudtam feltölteni, mert minden esetben túl nagynak találta, és nem volt lehetőségem az átméretezésre. Ezért 3 linket csatoltam, azokon a linkeken legyen szíves megtekinteni a képeket....
        Tisztelt Dr. Papos István urológus! Gyerekkoromban a fitymám le volt tapadva. Ezt akkor, 7 éves korom körül spray-s érzéstelenítéssel és egy kis nem éles szondával feloldották. Érzékeny a makkom. Urológus nem látott problémát. Azt mondta...
        Tisztelt Doktor Úr! TUIP, TURP műtét előtt állok és műtét előtt csináltak egy nagy labort ami összegzésben jó, de a fehérvérsejt és a limfocita alacsony, a triglicerid magas, januárban tökéletes volt a laborom és márciustól kezdtem el...
        Tisztelt Doktor úr! Gyerekvállalás előtti felmérés részeként spermiumvizsgálatot végeztem, eredmény: aspermia, azaz nem találtak spermiumot. Ezután teljes labor és hormon vizsgálatot végeztettem. Az alábbi emelkedett eredményeket kaptam:...
        Jó napot!Dj katéterrel kapcsolatban írok amit 7-hete helyeztek fel terhességem 36.-hetében jobboldali vesetágulat miatt 2-hete született meg a kislányom 3-nap múlva megyek vissza az urulógiára hogy kivegyék azt szeretném megkérdezni hogy...
        Kedves Doktor ! Körülbelül 2016. Szeptember környékén volt egy erősebb leginkább felfázásra utaló tünetekkel járó, erős alhasi inkább hólyag és húgycsö fájdalmam, mely kamilla teát fogyasztva, még sűrűbb vizelést eredményezett, és...
        Tisztelt Doktor Úr! Az utóbbi időben azt vettem észre hogy a szexuális aktusnál nem olyan a merevedésem mint régebben . Az előjátékok alkalmával is nehezebben indul be a merevedés sőt volt hogy inkább abba hagytuk .Pár alkalommal...
        Tisztelt Doktor Úr!/Doktornő! Egy március 14-i szexuális együttlétet követő 5. napon jelentkeztek nálam a következő tünetek: heretáji fájdalom, húgycsőből folyás (fehéres színű), égő érzés vizeléskor, rossz komfortérzet. Az aktus...
        Tisztelt Doktor Úr! Kb. fél éve vizeletem szaga megváltozott: kellemetlen vegyi anyag szagú, mit egy gyógyszertárban vagy vegyianyag-raktárban. Étkezési szokásaim nem változtak, gyógyszert nem szedek. A jelzett időben jól megfáztam, orvosnál...
        Tisztelt Doktor Úr! Tüneteim: hidegrázás, néha hőemelkedés, nagyon erős deréktáji fájdalom, bal vese fájdalom. Hasi uh semmi kórosat nem mutatott ki. Vizeletvizsgálat eredménye: Általános vizelet fehérje: +++ Vizelet vér: + Vizelet...