• Nincs spermium?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 25 éves fiatalember vagyok. A következő problémával fordulok Önhöz. Augusztus óta szorongásban, betegségektől való félelemben éltem, melyhez nagy adag stressz, álmatlanság párosult. Október 31-én beutaltak a pszichiátriára ahol 12 napig gyógyszerekkel kezeltek, majd hazaengedtek. A gyógyszereket ma i napig szednem kell. Az lenne a kérdésem, hogy antidepresszáns gyógyszerek (Ziperid, Ripedon, Rivotril) okozhatnak-e átmenetileg magömlés hiányt? Mikor bekerültem a korházba még rendes volt magömlésem. Most pedig merevedésem van, el is élvezek de kevés mennyiségű sperma (ondó) távozik, de volt olyan is hogy egyáltalán nem jött semmi. A gyógyszerek szedésének abbahagyása után visszaállhat a régi rend? Tényleg azóta van ez amióta szedem őket. Nincsenek hasi panaszaim, vizeletvizsgálatom rendben van, minden negativ lett, bár annak ellenére gyakorta van vizelési ingerem. A vérvétel is normálisnak mondható volt. Nem javasolt a háziorvos további vizsgálatokat sem a véreredmény, sem a vizelet eredmény érdekében. A háziorvossal nem beszéltem még erről, kínosnak érzem ezt megemlíteni neki. Mit javasol mit tegyek? Kínosan érzem magam a párom előtt is. kudarcként fogom fel ezt az egész dolgot. Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Egy kétségbe esett fiatal

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés témában

        Tisztelt Látogatónk!

        A megfigyelésünk az, hogy egyes betegeinknél a pszichiátriai gyógyszerek a hólyagnyak záróizmnak működését befolyásolja. Ebből az adódhat, hogy a gyógyszerek szedésének időtartamára magömléskor az ondó nem kifelé, hanem a hólyagba jut. A probléma átmeneti, kár lenne emiatt újabb lelki terhet a nyakába venni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-12-05 19:06:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:40

        Tudjon meg többet: magömlés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr! Olyan panasszal fordulok önhöz, hogy másfél hónapja mintha folyásom volt, erre kaptom azi sandoz 500 mg-ot, 4 db-ot kellett beszedni, de tenyészet nem volt, hogy chlamydiára. Rá két hétre a feleségem kapott klion 250 mg-ot,...
        Tisztelet Dr Ur Két éve távolították el a prosztatámat és a nyirokmirigyeket. Műtét után 1,32 volt a PSA hét hónap alatt injekcióval 0,01 lett.Ez évbe januárba 0,07 áprilisba 0,21 júliusba 0,89.Kérdése mikor kell beavatkozni és Ön mit...
        Tisztelt Doktor Úr! Több mint két hónapja szenvedek alhasi fájdalomtól, mely nagyon hasonlít a nőgyógyászati fájdalmakhoz, néha oldalt is fáj, ill. lent középen, és a derekam is. Mivel gyakori vizelési problémám nem volt, nőgyógyászati...
        Tisztelt Doktor Úr! Elég hosszú a történetem, így megpróbálom a lehető legrövidebben és érthetően leírni a problémám. Tavaly év végén voltam urológusnál pár panasszal (gyenge húzó-fájó érzés here hátsó részén vagy jobb...
        Kedves doktornő/úr egy hete kezdődött,hogy a bères vizelet ès gennyes váladék (fehèr,sárga szìnbe) nèha nagyobb vagy kisebb darabokban távozik a hîmvesszőből.Kívülről barna elszíneződés ès egy barna csík látható.Ezek a jelek mire...
        Tisztelt doktorúr! Közelmúltban vettem észre, hogy a péniszemen a fitymaféknél fehér színű a bőr. Neten utánna olvasva láttam, hogy ez valószínűleg rövid fitymafék miatt van. Kis koromban volt fitymaszűkületem amit helyrehoztak. Nem tudom...
        Tisztelt Doktor Úr! 5 hónappal ezelőtt volt egy vese tumor miatti veseresectio műtétem. A műtét után, bár a seb szépen gyógyult, közel két hónapig drain cserére jártam vissza. A műtét után folyamatos alhasi fájdalmak jelentkeztek, ezt a...
        Tisztelt Doktor Úr! Gombás fertőzés gyanúja miatt (piros foltok a makkon, visztekés, gyulladás a hugycsőnél) Mycosyst 150-et szedtem hetente egyszer, összesen 4 alkalommal. Az utolsó negyedik gyógyszert 3 napja vettem be. Emellett 4 hete Pevaryl...
        Jó napot! Olyan problémával fordultam urológushoz hogy a jobb herémen találtam egy csomót. Meg vizsgált a Dr. Úr és azt állapította meg hogy jobb here közepe tájékán van egy gombostűnyi kemény fix fájdalom mentes csomó. Ő úgy gondolja...
        Tisztelt Doktot Úr! Majdnem 10 éve diagnosztizáltak nálam kr. bakteriális prostatitist. 2006-ban Strept. Alfa haemolizáló, ez a baktérium mindig jelen volt, rengeteg antib kezelés után is. Zinnat, Actil, Duo, Augm Duo, Ciflixin, Leflokin, Tarivid+...
        Ferfiaknál a candida milyen okokbol okoz tuneteket a peniszen? Canesten krem ill.travocort kombinacio megfelelő tud lenni?A tüneteim 7 nap elmultaval megszüntek a makkon.Kèsőbb ègő hugycső èrzès kinzott mely 6 nap után szünőben van.Este...
        17 éves vagyok es szeretkezés után vettem észre hogy piros foltok jelentek meg a makkomon. Pár napja történt ez azóta mar elkezdett hámlani is. Mi ez es mit lehet vele tenni?
        Üdv 2 problémám lenne Az egyik az,hogy merev állapotban a a bőrt nem tudom teljesen hátrahúzni... Gondolom ezt nevezik fitymaszűkületnek. A második pedig, hogy merev állapotban túl merev a péniszem,és nagyon kemény A hasam felé könnyen...
        Üdvözlöm Önt! Segítségét kérem: Március 30-án aranyér műtéten estem át (4 aranyeres belső csomó-ha jó írom) Előtte az urológus megvizsgált: "KG: kornak megfelelő, RV z.diónyi bal lebenyében babnyi tömöttség. UH: mkoszabályos...
        Tisztelt Doktor Úr, a jobb here felől húzódó fájdalmat érzek, ami nem állandó.Illetve egy ér, vagy veteék ki van türemkedve a jobb here felett. Nem tudom a kettőnek van-e köze egymáshoz. Mi lehet a tünetek oka, illetve milyen vizsgálatokra...
        1 éve ++-os a vizelet vér illetve mindkét vesém folyamatosan görcsölget és mindig fázik. Helyi orvosom tavaly elküldött rákszűrésre, ami negatív lett, de az már 1 éve volt. Állandó lúgosítást és Milurit tabletta szedését javasolta, de...
        Tisztelt Doktor/Doktornő! A herezacskómban a bal herém felett egy puha duzzadt részre lettem figyelmes. A tünetek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy mivel fekvő testhelyzetben vagy gyertyaállásban nem tapintható, mintha...
        Tisztelt Doktor úr! Tegnap volt fitymafék műtétem. Teljsesen jól vagyok csak egy kicsi fájdalmat érzek néha, viszont ma reggel ahogy csináltam a kamillás borogatást észrevettem, hogy a makkomon lévő sebet valami fehér takarja. Próbáltam...
        Tisztelt dr-úr! Végső elkeseredésemben kérem a tanácsát. 25 évvel ezelőtt kezdődött a problémám egyszerű hólyaghuruttal, bár nagyon fájdalmas volt. Majd ezek a tünetek ismételten visszatértek, melyre a háziorvos rendszerint antibiotikumot...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten diagnosztizáltak urológiai szakrendelésen "induratio penis plastica"-t. Körülbelül fél évvel ezelőtt vettem észre, hogy merevedéskor feszítő érzésem van a péniszemben, amit nyugalmi állapotban nem éreztem....