• Nincs spermium?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 25 éves fiatalember vagyok. A következő problémával fordulok Önhöz. Augusztus óta szorongásban, betegségektől való félelemben éltem, melyhez nagy adag stressz, álmatlanság párosult. Október 31-én beutaltak a pszichiátriára ahol 12 napig gyógyszerekkel kezeltek, majd hazaengedtek. A gyógyszereket ma i napig szednem kell. Az lenne a kérdésem, hogy antidepresszáns gyógyszerek (Ziperid, Ripedon, Rivotril) okozhatnak-e átmenetileg magömlés hiányt? Mikor bekerültem a korházba még rendes volt magömlésem. Most pedig merevedésem van, el is élvezek de kevés mennyiségű sperma (ondó) távozik, de volt olyan is hogy egyáltalán nem jött semmi. A gyógyszerek szedésének abbahagyása után visszaállhat a régi rend? Tényleg azóta van ez amióta szedem őket. Nincsenek hasi panaszaim, vizeletvizsgálatom rendben van, minden negativ lett, bár annak ellenére gyakorta van vizelési ingerem. A vérvétel is normálisnak mondható volt. Nem javasolt a háziorvos további vizsgálatokat sem a véreredmény, sem a vizelet eredmény érdekében. A háziorvossal nem beszéltem még erről, kínosnak érzem ezt megemlíteni neki. Mit javasol mit tegyek? Kínosan érzem magam a párom előtt is. kudarcként fogom fel ezt az egész dolgot. Köszönöm előre is a válaszát! Üdvözlettel: Egy kétségbe esett fiatal

        WEBBeteg szakértő válasza a magömlés témában

        Tisztelt Látogatónk!

        A megfigyelésünk az, hogy egyes betegeinknél a pszichiátriai gyógyszerek a hólyagnyak záróizmnak működését befolyásolja. Ebből az adódhat, hogy a gyógyszerek szedésének időtartamára magömléskor az ondó nem kifelé, hanem a hólyagba jut. A probléma átmeneti, kár lenne emiatt újabb lelki terhet a nyakába venni.

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
         WEBBeteg szerkesztőség
        Tisztelettel!
        WEBBeteg szakértő
        Kedves Kérdezőnk!
        Amennyiben elégedett volt a válasszal, kérjük, támogassa a rovat működését egy emelt díjas SMS elküldésével. Az SMS díja bruttó 329 Ft.
        Kérjük, küldje el a WB szót a következő telefonszámra:

        06-90-642-541
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-12-05 19:06:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:40

        Tudjon meg többet: magömlés

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Szakorvos! 2 nappal ezelőtt egy hevesebb aktust követően fájdalmat éreztem a hímvesszőmben, valamint "hátrébb", beljebb a szeméremdomb környékén. Ez a fájdalom hamar megszűnt, és amíg tartott, akkor is elviselhető volt teljesen,...
        Tisztelt Doktorúr! 2014. Augusztus végén találtam egy kemény csomót a bal oldali mellékherém feji részében. Szeptember elsején meg is kerestem egy urológus szakorvost a helyi kórházban, aki megvizsgált fizikálisan majd UH-ra is küldött,...
        Tisztelt Szakértő! 14 éves fiam intim problémával fordult hozzám. Eddig nem tapasztalt ilyet,a gond:a fityma nem takarja a makkot normál állapotban sem.Ez normális,vagy forduljunk vele orvoshoz?Elmondása szerint eddig nem csúszott ennyire hátra a...
        Üdvözlöm, Elég kellemetlen témával kapcsolatban kérdezek, nemrégiben befejeztem az Isotretinoin-Teva 20mg gyógyszer szedését és azt tapasztalom, hogy nagyon gyengék az erekcióim. Nehezen is sikerül erektált állapotba kerülni és maga az...
        Tisztelt doktor Úr/Nő! Idén nyáron, aug. 21-én frenulotómiát hajtottak végre rajtam. 4 hét után a kontrol vizsgálaton az orvosom azt mondta, hogy további kezelés nem szükséges, és a bennt maradt pár varrat 1-2 héten belül kiesik. A...
        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Az alábbi panaszomra keresem - remélhetőleg - megnyugtató válaszát. Még nyár közepén egyik napról a másikra elkezdett fájni a jobb herém, teljesen spontán. Nyomásra is elég érzékeny volt, például séta...
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Szerencsére sem potencia, sem pedig termékenységi gondjaim sincsenek. Rendszeresen élek házas életet - minden gond nélkül-, és több gyermekem is van. Azonban amikor ejakulálok, a 'jet' elmarad, gyakorlatilag csak...
        Tisztelt Webbeteg Doktor! Rendszeresen súlyzós edzést végző 28 éves férfi vagyok. Idei év elején észrevettem, hogy edzés után enyhe húzó érzést tapasztalok a jobb herémben. Több hónapig elmúlt majd most ismét visszatért. Nem zavaró...
        Tisztelt válaszoló Orvos! Az a problémám, hogy éjszakánként 6-8 alkalommal is felébreszt a vizelési inger. Ilyenkor tudok is közepes mennyiségű vizeletet üríteni. Urulogiai szempontból az orvos nem talált semmi rendelleneset, gyulladásom...
        Tisztelt Szakértő! A problémám a következő. Már több mint egy éve szültem császármetszéssel. Azóta gyakran érzek pisilés közben olyan érzést az alhasamban, mint császármetszés után közvetlenül,csak nem annyira erős a fájdalom. Ha...
        Tiszteletem. Olyan kérdésem lenne hogy kb 1 honapja a bal herem erzekeny nyomasra kocogtatasra illetve szex közben is ha pl párom csinálja nekem kezevel es kicsit hevesebb ahogy utodik erzekeny fáj.... elmentem orvoshoz 1 vizsgalatnál egy gyufa fej...
        Tisztelt Doktorúr! Előző levelében írta, hogy kleinefelter szindróma 47xxy kicsi herék, "szövetmintát kell venni" Itt megállnék egy kicsit, ugyanis nekem azt mondta valaki, hogy nálam ez nem lehetséges. Mert a műtét során hegesedés lép...
        TiszteIt doktor úr! 20 éve cukorbeteg vagyok,sajnos eIégé eIhanyagoItam. 6 éve kezdőttek a merevedési probIémáim. Kb 3 éve próbáItam Eiőször hivataIos potencianöveIőt,ami már akkor sem segített. UruIógusnáI jártam,de megfeIeIő...
        Tisztelt doktor nő/úr! 17 éves fiatal ember vagyok. Olyan észrevételem lett, hogy a heréim mérete változik,de nem ejakulálás után vagy, hogy 30 percenként. Hol nagyobbak hol kisebbek. Hol puhábbak hol keményebbek. Amikor úgymond nagyok akkor...
        Jónapot , azt szeretném kérdezni hogy mitől van az hogy csokolozom egy lánnyal , merevedésem lesz és pár perc mulva folyni kezd az ondóm , ez mitől lehetséges és hogyan lehetne kezelni? kérem ne azt írja hogy menjek el orvoshoz ,mert eddig...
        Tisztelt doktor ur/nő!Lett egy kapcsolatom egy férfival,de sajnos a szeretkezés kimarad mindig köztünk valamiért.Már többször aludtunk együtt,és láttam hogy van egy vágás a hasán.azt mondta,hogy kivették a prosztatáját.ez összefüggésben...
        Üdv! 1 hónapja kezdődött körülbelül a panaszom. Heretájékon tompa fájdalomérzet, néha erősebb szúrásszerű, olykor a lábamba is kisugárzik, de általában tompa fájdalom, de nem folyamatos, Valamikor egy-két napra is megszűnik, majd újra...
        Tisztelt Dr Nő/Úr! Azt szeretném megtudni hogy háton fekve miért dől el az amúgy merev péniszem?
        Tisztelt Doktor Úr! Kb 2 hónapja volt rövid fitymafék műtétem, eleinte jobb volt aztán megint elkezdett feszülni. Visszamentem kontrollra, és az urológusom azt mondta, hogy ennél jobban nem érdemes metszeni, és hogy másoknak rövidebb fékkel...
        Tisztelt Doktor Úr! 23 hetes kismamaként a jobb vesevezetékbe egy sínt helyeztek fel, mert a baba elnyomta a vesevezetéket. Jelenleg a 25. hétben vagyok, vagyis két hete történt a felhelyezés. Azóta sokat iszok, mindent betartok. Munkahelyemre...